Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι γιατροί της είχαν απαγορεύσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης - Αυτή δεν τους άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα (Video)

Σοκαριστική ιστορία

6 Μαρτίου 2023 12:25
Οι γιατροί της είχαν απαγορεύσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης - Αυτή δεν τους άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία μια κοπέλας όπου οι γιατροί της είχαν απαγορεύσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Εκείνη δεν τους άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα! Επίσης, συγκλονίζει η ιστορία μίας εγκύου, όπου ενημερώθηκε ότι το μωρό που κυοφορεί θα πεθάνει αλλά συνεχίζει την εγκυμοσύνη της για να δωρίσει τα όργανά του.

Η Sheree Psaila, που έχει ύψος 1.21 μ. γεννήθηκε με μία πολύ σπάνια πάθηση που λέγεται arthrogryposis multiplex congenita. Αυτό σημαίνει πως κυριολεκτικά δεν έχει καθόλου μυς στα άκρα της.Οι γιατροί είπαν στους γονείς της Sheree πως ήταν απίθανο πως θα ζούσε μετά τα πρώτα της γενέθλια αλλά σήμερα είναι 23 ετών.

Μετά από πολλές αποτυχημένες επεμβάσεις, οι γιατροί τους πρότειναν να την βάλουν σε αναπηρικό καροτσάκι και να την στείλουν σε σχολείο για άτομα με αναπηρίες.

Η Sheree όμως ήταν αποφασισμένη να περπατήσει μόνη της και να ζήσει μία όσο πιο φυσιολογική ζωή γινόταν. Πράγματι, έκανε τα πρώτα της βήματα όταν ήταν 5 και αγνοούσε τους νταήδες που την πείραζαν λόγω της διαφορετικής της εμφάνισης.

Χρόνια μετά, ενώ σπούδαζε σε ένα σχολείο της Αυστραλίας, η Sheree γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Chris. Εκείνος είχε μία κληρονομική ασθένεια που του προκαλούσε προβλήματα χαμηλά στην σπονδυλική του και έτσι η Sheree μπορούσε πολύ εύκολα να τον καταλάβει.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2015 και ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινούσαν την οικογένειά τους. Ωστόσο, οι γιατροί τους είπαν πως το σώμα της Sheree ήταν πολύ μικρό για να μπορέσει να κυοφορήσει.

Η Sheree όμως δεν τους άκουσε για άλλη μια φορά. Ενώ κατάφερε να μείνει έγκυος, η εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή. Αλλά και πάλι, αρνήθηκε να τα παρατήσει. Αυτό που συνέβη μετά μπορεί να περιγραφτεί μόνο ως ιατρικό θαύμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share