Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φίδι... έκοβε βόλτες σε σαλόνι - Δάγκωσε τον παππού και έξι μέρες μετά συνέβη το απίστευτο...

Θα «παγώσετε» με την κατάληξη της ιστορίας!

2 Μαρτίου 2023 09:55
Φίδι... έκοβε βόλτες σε σαλόνι - Δάγκωσε τον παππού και έξι μέρες μετά συνέβη το απίστευτο...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 77χρονος άνδρας από την Αυστραλία δαγκώθηκε από ένα φίδι όταν εκείνο εισέβαλε στο σαλόνι του σπιτιού του. Ο άνδρας έδωσε υπεράνθρωπη μάχη με το ερπετό που είχε κυριολεκτικά καρφωθεί πάνω στο πόδι του.

Σίγουρα ακούγεται τρομακτικό να εισβάλλει ένα φίδι στο σπίτι σου, αυτός ο άνδρας όμως έδειξε να μην φοβάται όταν "επιτέθηκε" και προσπάθησε να απομακρύνει το φίδι για να προστατεύσει εκείνον και την οικογένεια του. Δυστυχώς όμως, δεν δικαιώθηκε. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με ένα φίδι μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δείτε εδώ τι βρήκε ένας άντρας κάτω από το μαξιλάρι του.

Μετά την απρόσμενη επίθεση ο 77χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Κέρνς όπου και νοσηλεύτηκε επί μία εβδομάδα. Τελικά ο 77χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο έξι ημέρες μετά.

To φίδι που δάγκωσε τον ηλικιωμένο ανήκει στο είδος «taipan» και αποτελεί το πιο δηλητηριώδες και μεγαλύτερο είδους αυστραλιανού φιδιού, που το μήκος του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δύο μέτρα.

Φίδι... έκοβε βόλτες σε σαλόνι - Δάγκωσε τον παππού και έξι μέρες μετά συνέβη το απίστευτο...

Τεράστιο φίδι ανακόντα αρπάζει άνθρωπο, κουλουριάζετε γύρω του και αρχίζει να τον σφίγγει με τη συνέχεια να... σοκάρει (Video)

Τα φίδια ανακόντα μπορεί να γίνουν τεράστια σε μέγεθος. Συχνά φτάνουν σε μήκος τα 6-7 μέτρα και το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει και τα 100 κιλά. Όπως και οι πύθωνες ή οι βόες – φίδια σφιγκτήρες και αυτά – τυλίγονται γύρω από το θύμα τους και το συνθλίβουν, πριν το καταπιούν ολόκληρο. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα φίδι μας "κόβει την ανάσα", δείτε εδώ τι συνέβη με μια γυναίκα που σκότωσε ένα φίδι στην αυλή της.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο προέρχεται από την Αυστραλία, το φίδι ανακόντα - άγνωστο πώς - άρπαξε έναν ενήλικο άντρα, τον έριξε στο έδαφος, κουλουριάστηκε γύρω του κι άρχισε να τον σφίγγει με την συνέχεια να... σοκάρει.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share