Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Σοκ! Ξάπλωσε να κοιμηθεί και λίγο μετά ένιωσε κάτι κάτω από το μαξιλάρι του - Μόλις δείτε τι ήταν θα "παγώσετε"!

Τρομακτικό!

2 Απριλίου 2020 16:07
Σοκ! Ξάπλωσε να κοιμηθεί και λίγο μετά ένιωσε κάτι κάτω από το μαξιλάρι του - Μόλις δείτε τι ήταν θα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτός ο άντρας πήγε να ξαπλώσει το βράδυ στο κρεβάτι του αλλά συνέβη μετά από λίγο κάτι το σοκαριστικό!

Πανικό προκάλεσε το γεγονός στον ίδιο και στην οικογένειά του, όταν…αντιλήφθηκαν τι έκρυβε το μαξιλάρι!

Έκπληκτος και πανικόβλητος έμεινε ο άντρας το βράδυ της Τρίτης. Κάτω από μαξιλάρι του και εντός της οικίας του, είχε κρυφτεί ένα φίδι, μήκος 1,30 εκατοστά. Σίγουρα ο καθένας θα σάστιζε στο θέαμα ενός επικίνδυνου φιδιού!

Ο κάτοικος του Πετρωτού, ο οποίος διαμένει σε διώροφη οικοδομή στο χωριό, αργά το βράδυ αποσύρθηκε στο δωμάτιο του να κοιμηθεί. Νιώθοντας ενοχλήσεις στο μαξιλάρι του, προσπάθησε να ψηλαφίσει με το χέρι του, για να εξακριβώσει τι βρισκόταν κάτω από αυτό. Έμενε έκπληκτος, όταν αντιλαμβανόταν ότι αυτό που τον ενοχλούσε ήταν ένα μεγάλο φίδι.

υπήρχε κάτι σοκαριστικό κάτω από μαξιλάρι του

Έντρομος πετάχτηκε από το κρεβάτι ειδοποιώντας τα παιδιά του που βρισκόταν εντός του σπιτιού. Τελικά για να απομακρυνθεί το φίδι χρειάστηκε η επέμβαση ενός πυροσβέστη, γείτονα, που έσπευσε και με ειδικούς χειρισμούς απομάκρυνε το ερπετό από το χώρο ελευθερώνοντάς το στο φυσικό περιβάλλον.

Έκπληξη πάντως προκαλεί το γεγονός για το πώς το φίδι κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι μιας και πρόκειται για διώροφη οικοδομή.

Όπως και να έχει το περιστατικό θα μείνει αξέχαστο και θα προκαλεί ανατριχίλα στο ίδιο και στην οικογένειά του όταν θα το σκέφτεται.

Κι επειδή τα φίδια απ' ότι φαίνεται κρύβονται στα πιο περίεργα μέρη, δείτε εδώ πώς βρέθηκε ένα φίδι στη λεκάνη μιας τουαλέτας.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share