Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

17χρονη έγκυος πηγαίνει στο νοσοκομείο για γεννήσει - Ξαφνικά στη μέση του δρόμου...

Αδιανόητο!

28 Φεβρουαρίου 2023 10:58
17χρονη έγκυος πηγαίνει στο νοσοκομείο για γεννήσει - Ξαφνικά στη μέση του δρόμου...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απεικονίζει μια έγκυο 17χρονη που κατευθύνεται προς το νοσοκομείο για να γεννήσει, όπως ακριβώς και το βίντεο αυτής της εγκύου όπου ένας άντρας πήγε να τη ληστέψει.

Η 17χρονη εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια της μόλις έμαθαν για την εγκυμοσύνη της, εκείνη όμως αψήφησε τη γνώμη τους και αποφάσισε να κρατήσει το μωρό της. Στο βίντεο φαίνεται να γεννά στη μέση του δρόμου ενώ το νοσοκομείο είναι μόλις 100 μέτρα μακριά.

Το κορίτσι κάθεται στο δρόμο με το μωρό της, καθώς από δίπλα περνούν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Το βρέφος κλαίει ενώ είναι ξαπλωμένο και τυλιγμένο στο φόρεμα της μητέρας του.

Τοπικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι κανένας γιατρός ή νοσοκόμα από το διπλανό ιατρικό κέντρο δεν πήγε στο κορίτσι, παρά τους περαστικούς που φώναζαν για βοήθεια στην είσοδο.

Βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Έτρεμε και δεν μπορούσε να σηκωθεί για να αγκαλιάσει το βρέφος. Μεγάλα οχήματα περνούσαν δίπλα της, αλλά δεν είχε τη δύναμη να πάει στην άκρη του δρόμου”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής που είδε το κορίτσι και έσπευσε να βοηθήσει.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Προσπαθούσε να μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί - Μόλις επισκέφθηκε το γυναικολόγο έπαθε σοκ!

Πολλά ζευγάρια ονειρεύονται να αποκτήσουν παιδιά. Για κάποια είναι εύκολο, για άλλα μπορεί να είναι αρκετά πιο δύσκολο. Υπάρχουν και αυτά τα ζευγάρια που ανταμείβονται για τους κόπους τους με εκπληκτικούς τρόπους. Ενώ, σοκ προκαλεί η ιστορία μιας εγκύου που πήγαν να της κλέψουν την τσάντα.

Ένα καλό παράδειγμα της τελευταίας κατηγορίας είναι η ιστορία της Ρασέλ και του Τζέισον Γουίλκισον από το Τέξας.

Αν εκπλαγείτε εσείς από την ιστορία τους, φανταστείτε πώς ένιωθαν εκείνοι. Ήταν παντρεμένοι αρκετά χρόνια και είχαν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, την Κάγια και τον Ρίλεϊ. Ήθελαν να κάνουν και τρίτο παιδί. Προσπαθούσαν… προσπαθούσαν… αλλά χωρίς τύχη.

Όμως, δεν τα παράτησαν και άρχισαν να κάνουν ακόμα και θεραπεία γονιμότητας. Η Ρασέλ πήρε ορμόνες και σύντομα άρχισαν να πιάνουν: ήταν ξανά έγκυος! Όταν πήγαν για τον πρώτο τους υπέρηχο, ο γιατρός τους ανακοίνωσε ενθουσιασμένος ότι ακούγονταν δύο διαφορετικοί καρδιακοί παλμοί – θα αποκτούσαν δίδυμα! Οι Γουίλκισον ενθουσιάστηκαν.

Η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ, αλλά δεν ήταν γραφτό. Την επόμενη φορά που πήγαν στον γιατρό, υπήρχαν ακόμα δύο παλμοί. Ένας, δύο – δίδυμα. Όμως, υπήρχε και τρίτος… και τέταρτος. Και δεν σταματούσε εκεί. Υπήρχαν 5 παλμοί, 5 μωρά στην κοιλιά της. Η Ρασέλ ήταν έγκυος σε πεντάδυμα, κάτι συμβαίνει μερικές φορές σε άτομα που κάνουν θεραπείες γονιμότητας.

“Η λέξη “σοκαρισμένη” δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό που ένιωθα εκείνη την στιγμή”, έγραψε στο μπλογκ της.

Ήρθαν αντιμέτωποι με μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος ο Τζέισον και η Ρασέλ αποφάσισαν να συνεχίσουν την επικίνδυνη εγκυμοσύνη, ελπίζοντας ότι τα μωρά θα τα κατάφερναν. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, τα μωρά αναπτύχθηκαν μια χαρά! Πόσο τυχεροί ήταν που η ιστορία πήρε αυτή την τροπή. Η κοιλιά της Ρασέλ μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

Στις 20 Ιουλίου 2007 έφτασαν τα 5 υγιή μωρά, τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Τα ονόμασαν Κάσιντι, Κέιντενς, Kίνταλ, Ράστιν και Ράιντερ.

Όσοι ήταν κοντά στους Γουίλκισον ήθελαν να είναι εκεί αυτή την ξεχωριστή μέρα: τελικά, μαζεύτηκαν 29 άτομα στην αίθουσα τοκετού.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ – αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση του πώς είναι να έχεις πεντάδυμα, μπορείτε να δείτε τα βίντεο που ανεβάζει ο Τζέισον στο κανάλι του στο YouTube.

Δείτε στο Athensmagazine.gr το βίντεο σχετικά με την εγκυμοσύνη και την ζωή των Γουίλκισον:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share