Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί. Τότε, ο γαμπρός άρχισε... (Video)

Αδιανόητο!

13 Φεβρουαρίου 2023 11:33
Το ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί. Τότε, ο γαμπρός άρχισε... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι καλεσμένοι του Stuart θα μπορούσαν να είχαν μαντέψει ότι θα είχε προγραμματιστεί κάποια έκπληξη. Αλλά όταν η ερώτηση, «Μπορώ να έχω τα δαχτυλίδια, παρακαλώ;» έγινε από τον Bratton, το μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του Stuart έδωσε σε όλους την περίεργη αίσθηση ότι ο γαμπρός θα έκανε κάτι ασυνήθιστο.

Στη συνέχεια, η μέρα του γάμου απέκτησε ενδιαφέρον. Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του με τη Vicky, ο Stuart έκανε όλες τις προετοιμασίες για το περίτεχνο σχέδιό του και ο μόνος που εμπλέκονταν ήταν ο Bratton.

Η αντίδρασή του καθώς βρισκόταν δίπλα στον Stuart και τη Vicky κατά την αλλαγή των δαχτυλιδιών, έδειξε ότι το σχέδιο του Stuart δουλεύει πραγματικά.

Η Vicky περίμενε κάποια πλάκα από τον Stuart, αλλά παρακολουθήστε την έκφρασή της καθώς βλέπει το σχέδιο του Stuart να ξεδιπλώνεται – αυτό το ζευγάρι είναι εντελώς φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη ιστορία νεόνυμφων που γίνεται viral, δείτε εδώ το λόγο που ένας γαμπρός διέκοψε την τελετή.

Αυτός ο γαμπρός στήθηκε μπροστά στην παραλία να βγάλει μια φωτογραφία - Μόλις τη δείτε ολόκληρη θα "παγώσετε"

Η φωτογραφία αυτού του μελλοντικού γαμπρού έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο από την πρώτη στιγμή. Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε και τον λόγο.

Όταν ένας άντρας κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα, είναι μια αξέχαστη στιγμή. Όταν όμως ένα ζευγάρι τραβάει μια απίθανη φωτογραφία για να απαθανατίσει αυτή την στιγμή και γίνεται viral;

Όταν ο Άνταμ Σούντερχαους και η Άσλει Βενέτι, πρώην μέλη ομάδας μαζορετών και οι δύο, αποφάσισαν να παντρευτούν, τράβηξαν μια τρελή φωτογραφία για να το γιορτάσουν. Σαν πρώην μαζορέτες, είχαν αναπτύξει απίστευτες ικανότητες στα ακροβατικά.

Έτσι, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα τους και να στείλουν στους αγαπημένους τους μια πρωτότυπη και μοναδική φωτογραφία. Μόλις η φωτογραφία ανέβηκε, το διαδίκτυο τρελάθηκε. Μάζεψε πάνω από 22.000 like στο Facebook! Η απίστευτη αποδοχή της φωτογραφίας την έκανε μια ανάμνηση που οι δυο τους θα θυμούνται για πάντα!

Ο Άνταμ Σούντερχαους και η Άσλει Βενέτι αποφάσισαν να παντρευτούν πρόσφατα και ορκίστηκαν να βγάλουν μια αξέχαστη φωτογραφία για την οικογένεια και τους φίλους τους. Δεν περίμεναν όμως ότι θα γίνονταν viral! Το ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν στην ομάδα των μαζορετών στο πανεπιστήμιο. Κέρδισαν αρκετά πρωταθλήματα μαζί.

Είχαν μάθει να κάνουν απίθανα σηκώματα στην ομάδα τους, έτσι σαν φόρο τιμής στο πάθος τους δημιούργησαν αυτή την απίστευτη φωτογραφία. Ο Σούντερχαους σήκωσε την αγαπημένη του ψηλά και ανέβασαν την φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Σε μόλις 2 μέρες συγκέντρωσαν 22.000 like. Αυτή η μοναδική φωτογραφία σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής τους ζωής. Το ζευγάρι συνεχίζει να τρελαίνει το διαδίκτυο με την φωτογραφία. Πως σας φαίνεται η απίστευτη φωτογραφία τους;

Νταής γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη γιατί... (video)

Το βίντεο με το γαμήλιο χαστούκι κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Υποτίθεται ότι το μυστήριο και το γλέντι του γάμου αποτελούν τις πιο όμορφες στιγμές των νεόνυμφων, καθώς μοιράζονται και γιορτάζουν την αγάπη τους με τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ένα ζευγάρι ωστόσο μοιράστηκε και μια εξοργιστική στιγμή που όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ειδικότερα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται ο γαμπρός και η νύφη την ώρα που κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους, ενώ αξίζει να διαβάσετε άλλη μια απίστευτη ιστορία όταν γαμπρός αποφάσισε να διακόψει το γάμο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Αφού ο γαμπρός δίνει να μικρό κομμάτι στη νύφη, έρχεται η σειρά της να του προσφέρει το δικό του. Πλησιάζει με το χέρι της την τούρτα στο στόμα του άνδρα αλλά το απομακρύνει λίγο πριν το φάει, για να τον πειράξει. Τότε εκείνος της δίνει ένα χαστούκι, δυνατό αρκετά ώστε η κοπέλα να χάσει την ισορροπία της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το ζευγάρι, πέραν του ότι ο γάμος έχει λάβει χώρα σε κάποια χώρα της κεντρικής Ασίας. Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αντιδράσεις:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share