Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άραβας είδε ξαφνικά φίδι να περνάει ανάμεσα από τα πόδια του - Δε φαντάζεστε πως αντέδρασε! (Video)

Δείτε το βίντεο

7 Φεβρουαρίου 2023 14:03
Άραβας είδε ξαφνικά φίδι να περνάει ανάμεσα από τα πόδια του - Δε φαντάζεστε πως αντέδρασε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αντέδρασε ο συγκεκριμένος Άραβας όταν είδε ένα φίδι να περνάει ανάμεσα στα πόδια του! Επίσης, δείτε τη στιγμή που φίδι δαγκώνει 16χρονο στο πρόσωπο.

Θα πέσετε κάτω από τα γέλια μόλις δείτε τον Άραβα στο βίντεο:

Αυτό είναι το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο - Δεν θέλετε να ξέρετε τι τρώει! (Video)

Έχει μήκος 7,5 μέτρα και ζυγίζει 135 κιλά! Πρόκειται για τη Μέδουσα, το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο που ζει σε αιχμαλωσία και χρειάζονται… 15 άτομα για να την κρατήσουν! Παράλληλα, δείτε αυτό το απίστευτο περιστατικό με το φίδι που μας άφησε άφωνους!

Ο τεράστιος αυτός πύθωνας, που εκτίθεται στο Κάνσας Σίτι, τρώει ένα ζώο 18 κιλών την εβδομάδα αλλά θα μπορούσε εύκολα να καταβροχθίσει και κάτι που ζυγίζει 50 κιλά!

Μωρό κοιμόταν κάθε μέρα με ένα τεράστιο φίδι - Αυτό που συνέβη 11 χρόνια μετά δεν το χωρά ο νους σας!

Ο Sambath είναι ένα 11χρονο αγόρι από τη Καμπότζη και όπως πολλά παιδιά, έχει δικό του κατοικίδιο. Αλλά δεν είναι κάτι που θα έλεγε κανείς “συνηθισμένο.” Είναι ένας πύθωνας 5,5 μέτρων και βάρους 113 κιλών!

Όταν ο Sambath ήταν μόλις 3 μηνών, οι γονείς του βρήκαν αυτό το φίδι κάτω από την κούνια του. Ο πύθωνας ήταν απλά ένα μωρό και είχε λιγότερο από 30 εκατοστά μήκος. Όσες φορές όμως και αν έβγαλαν τον εισβολέα έξω, πάντα έβρισκε τον τρόπο να μπαίνει ξανά μέσα.

Τελικά τα παράτησαν και αποφάσισαν να το κρατήσουν για κατοικίδιο. Το ονόμασαν Chomran και για τα τελευταία 11 χρόνια είναι ο πιστός σύντροφος του γιου τους. Θυμηθείτε επίσης πως 3χρονο αγοράκι έπαιζε με το παιχνίδι του όταν είδε ένα φίδι - Μόλις ο μπαμπάς του πλησίασε, κατάλαβε πως τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά αυτή την ασυνήθιστη φιλία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share