Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Περιοχή της Αθήνας με τα περισσότερα σκυλιά... Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (1/2)

Συγγνώμη (και) γι' αυτό...

1 Φεβρουαρίου 2023 13:47
Περιοχή της Αθήνας με τα περισσότερα σκυλιά... Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (1/2)
Φωτογραφίες: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ&ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ / EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το AthensMagazine.gr παρουσιάζει για ακόμη μία φορά το καμένο ανέκδοτο της ημέρας με μία νέα... αδιανόητα κρύα δημιουργία μας, που ελπίζουμε να σας αρέσει και να την αγαπήσετε όσο και την προηγούμενη (31/1).

-Ποια είναι η περιοχή της Αθήνας με τα περισσότερα σκυλιά;
...................
-Το Γαβ-Γκύζη.....

Γκύζη

Bonus ανέκδοτο: Πετά την νύχτα κι έχει σχέση με τους σεισμούς

-Τι πετάει τη νύχτα κι έχει σχέση με τους σεισμούς;

-Η... ριχτερίδα!

Bonus ανέκδοτο

«Ακυρώνεται η πτήση της Aegean λόγω «απειλητικής επιστολής» και η υπάλληλος στο γκισέ προσπαθεί να εξυπηρετήσει, τοποθετώντας σε κάποια άλλη πτήση τους ενοχλημένους από την ταλαιπωρία επιβάτες. Ξαφνικά ένας εξαγριωμένος Ελληνάρας σπρώχνει τους άλλους που περίμεναν υπομονετικά και από το τέλος της ουράς φτάνει στο γκισέ πρώτος. Χτυπά το εισιτήριο επάνω στο τραπέζι και φωνάζοντας λέει:

«Πρέπει να είμαι στην επόμενη πτήση και στην πρώτη θέση και… κάνε γρήγορα με τα εισιτήρια.» Η υπάλληλος χωρίς να ταράζεται του απαντάει:

«Λυπάμαι κύριε, θα είναι χαρά μου να σας εξυπηρετήσω αλλά θα πρέπει πρώτα να εξυπηρετήσω όλους αυτούς που περιμένουν στην σειρά, αλλά είμαι σίγουρη πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτό που ζητάτε.» Ο επιβάτης όμως ήταν ανυποχώρητος και φωνάζοντας πιο δυνατά είπε: «Θα κάνεις αυτό που σου λέω… Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» Χωρίς να διστάσει η υπάλληλος, χαμογελώντας, παίρνει το μικρόφωνο από μπροστά της: «τοκ τοκ.. Μπορώ να έχω την προσοχή σας παρακαλώ;….

Είναι εδώ ένας επιβάτης που δεν γνωρίζει ποιος είναι. Παρακαλώ πολύ όποιος τον γνωρίζει να προσέλθει στον γκισέ της Aegean…» Με όλη την ουρά που περίμενε να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια, ο αγροίκος έτριξε τα δόντια του και λεει στην υπάλληλο: «Μωρή θα σε γ……..!»

Χωρίς αυτή να χάσει το χαμόγελο της του απαντά: «Λυπάμαι κύριε, και γι΄ αυτό θα πρέπει να περιμένετε στην ίδια ουρά. Προηγούνται άλλοι!!!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share