Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Πώς λέγεται αυτός που μπορεί να περνά μέσα από τζάμια: Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (31/1)

Ε όχι πια, έλεος...

31 Ιανουαρίου 2023 15:02
Πώς λέγεται αυτός που μπορεί να περνά μέσα από τζάμια: Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (31/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το AthensMagazine.gr παρουσιάζει για ακόμη μία φορά το καμένο ανέκδοτο της ημέρας με μία νέα... αδιανόητα κρύα δημιουργία χρήστη του Facebook, που ελπίζουμε να σας αρέσει και να την αγαπήσετε όσο και την προηγούμενη (30/1).

Πώς λέγεται αυτός που έχει την ικανότητα να περνάει μέσα από τζάμια;

Τζαμαϊκανός.

Καμένο ανέκδοτο με τζάμι

Bonus ανέκδοτο

Ένας Ιταλός, ένας Γερμανός κι ένας Πόντιος δουλεύουν σε μία οικοδομή. Μόλις χτυπάει το καμπανάκι για κολατσιό βγάζουν ο καθένας το τάπερ του για να φάνε.

Ο Γερμανός λοιπόν βλέποντας το φαγητό που του έχει φτιάξει η γυναίκα του λέει: όχι ρε γαμώτο, πάλι λουκάνικο Φρανκφούρτης θα φάω; Αν κι αύριο έχω το ίδιο φαγητό θα πέσω από την οικοδομή να σκοτωθώ!

Ανοίγει και ο Ιταλός το τάπερ του, βλέπει το σπαγγέτι που του έφτιαξε η γυναίκα του και λέει: όχι ρε γαμώτο πάλι σπαγγέτι θα φάω σήμερα; Aν αύριο έχω το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την oικοδομή.

Ανοίγει κι ο Πόντιος και βλέπει κι αυτός το κολατσιό του και λέει: όχι ρε γαμώτο πάλι σάντουιτς θα φάω σήμερα; αν αύριο είναι το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την οικοδομή να σκοτωθώ!

Την άλλη μέρα δυστυχώς το κολατσιό όλων ήταν το ίδιο οπότε οι τρεις ορκισμένοι φίλοι ένας-ένας με τη σειρά του έπεσαν από την οικοδομή και σκοτώθηκαν.

Ανέκδοτο 30/1

Στην κηδεία η χήρα του Γερμανού οδυρόμενη φώναζε: «Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου το έλεγες ότι ήθελες άλλο φαγητό να σου φτιάξω;».

Η γυναίκα του Ιταλού κι αυτή κλαίγοντας φώναζε: «Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου είπες πως είχες βαρεθεί το σπαγγέτι να σου φτιάξω κάτι άλλο;».

Και η γυναίκα του Πόντιου: «Aχ Γιωρίκα μου γιατί; Αχ αντρούλη μου γιατί; γιατί; γιατί; Αφού μόνος σου το έφτιαχνες!».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share