Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήγε με την έγκυο κόρη της για υπερηχογράφημα - Αυτό που αντίκρυσε όταν είδε το μωρό δεν το χωρούσε το μυαλό της

Έμεινε άφωνη

23 Ιανουαρίου 2023 16:11
Πήγε με την έγκυο κόρη της για υπερηχογράφημα - Αυτό που αντίκρυσε όταν είδε το μωρό δεν το χωρούσε το μυαλό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H έγκυος κόρη αυτής της γυναίκας που θα δείτε παρακάτω πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει το υπερηχογράφημα που έπρεπε, που να φανταζόταν όμως αυτό που θα ακολουθούσε στην συνέχεια...

Όλα στην αρχή κυλούσαν ήρεμα και οι δύο γυναίκες φαινόντουσαν πολύ συγκινημένες με την εγκυμοσύνη, όμως μετά από λίγο γίνεται κάτι απίστευτο!

Ο Τζίμι Κίμμελ και ο ξάδερφός του Σαλ έκαναν μια από τις καλύτερες φάρσες της χρονιάς, μαζί με την έτερη ξαδέρφη και έγκυο Μίκυ, που συναγωνίζεται άνετα και την φάρσα που έκανε αυτός ο γιος στην οικογένειά του!

Οι τηλεφωνικές φάρσες της παλιάς Αθήνας που έμειναν αξέχαστες!

Στόχος τους ήταν η μητέρα της Μίκυ, η θεία Τσίπυ. Έστησαν έτσι ένα ψεύτικο υπερηχογράφημα και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Δείτε το βίντεο!

35χρονη έμεινε έγκυος για 2η φορά αλλά...Οι γιατροί δεν πίστευαν την τροπή που πήραν τα πράγματα

Αυτή η γυναίκα έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, και ενώ η πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν άκρως φυσιολογική και το παιδί της γεννήθηκε στην ώρα του, η δεύτερη δεν ήταν έτσι.

Ο Όουεν Μπράντει Ουάιτ γεννήθηκε πρόωρα στις 24 εβδομάδες και 5 ημέρες κύησης. Εκείνη τη μέρα, 4 Ιουλίου 2012, ήρθε στον κόσμο στο νοσοκομείο King Edward Memorial Hospital της Αυστραλίας, ζυγίζοντας μόλις 840γρ.! Είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα πράγματα που μπορούν να συμβούν και προκαλούν θαυμασμό, όπως και αυτό το υπερηχογράφημα.

Αυτό είναι το ταξίδι των γονιών του μέχρι να μπορέσουν να τον φέρουν στο σπίτι και παρόλο που το πρώτο μισό θα σας ραγίσει την καρδιά, το υπόλοιπο θα σας χαρίσει ελπίδα…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share