Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος περίμενε το αφεντικό του κάθε μέρα έξω από την πόρτα του σπιτιού του - Όταν μάθετε την ιστορία του θα σπαράξετε

Συγκινητικό!

23 Ιανουαρίου 2023 13:11
Αυτός ο σκύλος περίμενε το αφεντικό του κάθε μέρα έξω από την πόρτα του σπιτιού του - Όταν μάθετε την ιστορία του θα σπαράξετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αφεντικό του σκοτώθηκε, αλλά εκείνος πιστός τον περιμένει κάθε μέρα έξω από το σπίτι του.

Μία συγκινητική ιστορία ενός σκύλου που θυμίζει τον περίφημο Χάτσικο της ταινίας, στην οποία περίμενε το νεκρό αφεντικό του επί χρόνια, διαδραματίζεται στα Χανιά της Κρήτης. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό που καταγράφει η κρυφή κάμερα με σκυλί και μωρό.

Το πιστό σκυλί ενός άτυχου άνδρα που δολοφονήθηκε άγρια, περιμένει πιστά το αφεντικό του έξω από την πόρτα μέχρι να γυρίσει σπίτι.

Οι γείτονες του άνδρα ανέφεραν ότι ο σκύλος ήταν η μοναδική συντροφιά του άτυχου 53χρονου, με το ζώο να τιμά μέχρι τελευταία στιγμή τη φιλία τους και να περιμένει την επιστροφή του.

Γείτονες προσπαθούν να το απομακρύνουν από το σημείο, να το ταΐσουν και να του δώσουν λίγο νερό, εκείνο όμως μπαινοβγαίνει ανήσυχο στο σπίτι, κοιτάζει τον δρόμο και περιμένει να επιστρέψει το αφεντικό του.

Αυτός ο σκύλος περίμενε το αφεντικό του κάθε μέρα έξω από την πόρτα του σπιτιού του - Όταν μάθετε την ιστορία του θα σπαράξετε

Συγκινητική στιγμή: Μωρό παίζει με τον σκύλο της οικογένειας - Δε φαντάζεστε τι ακολουθεί όταν πάει στις σκάλες (Video)

Σ’ ένα viral βίντεο που προκαλεί συγκίνηση και γέλιο, βλέπουμε τον σκύλο μιας οικογένειας να συμπεριφέρεται ιδιαίτερα προστατευτικά απέναντι στο 1 έτους μωρό τους, όταν πάει στις σκάλες.

Το μωρό προσπαθεί επανειλημμένα να σκαρφαλώσει στις σκάλες. Η Λίζα όμως, όπως ονομάζεται ο σκύλος, κατανοεί τον πιθανό κίνδυνο και έτσι μπλοκάρει τον δρόμο του μωρού με το τεράστιο σώμα της. Όταν το μωρό επιμένει, η Λίζα, αγανακτισμένη, το σπρώχνει με το πόδι της και το διώχνει τελείως από τα σκαλιά. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική στιγμή όταν ένας σκύλος συναντά τον ιδιοκτήτη του μετά από 8 χρόνια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι μιας οικογένειας από το Οχάιο των ΗΠΑ. Η μαμά του μωρού κατέγραψε σε βίντεο τις απέλπιδες προσπάθειες του μωρού να ανέβει τη σκάλα, καθώς και τη δράση του σκύλου, που προστατεύει το μικρό με πάθος. Όπως σχολίασε η μητέρα, οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και το φαινόμενο δεν είναι πρωτοφανές, καθώς η σκυλίτσα δεν αφήνει ποτέ το μικρό από τα μάτια της.

Μέσα σε 2 ημέρες, το κλιπάκι που αναρτήθηκε στο YouTube συγκέντρωσε περισσότερες από 400.000 θεάσεις και εκατοντάδες ενθουσιώδη σχόλια από θεατές που επαίνεσαν την ευφυΐα και την υπευθυνότητα της τετράποδης Λίζα. «Είναι συγκινητικό. Η Λίζα συμπεριφέρεται σαν πραγματικό μέλος της οικογένειας», έγραψε μια κοπέλα, με έναν άλλο χρήστη να επισημαίνει χιουμοριστικά ότι η σκυλίτσα «Σίγουρα θα κέρδισε ένα δείπνο με μπριζόλες εκείνο το βράδυ».

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share