Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο 0:04 η καρδιά μας "έλιωσε"… - Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται (Video)

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές

22 Ιανουαρίου 2023 11:16
Στο 0:04 η καρδιά μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το βίντεο έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων! Ένα νεογέννητο μωρό κοιμάται στον καναπέ. Αλλά αυτό που κάνει το σκυλί της οικογένειας πραγματικά μας "έλιωσε" την καρδιά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Συγκινητική στιγμή: Μωρό παίζει με τον σκύλο της οικογένειας - Δε φαντάζεστε τι ακολουθεί όταν πάει στις σκάλες (Video)

Αυτό το Λαμπραντόρ είναι πολύ καλό και ευγενικό! Ακόμα και αν ο μικρούλης είναι στα πρώτα του βήματα, ο φύλακάς του σίγουρα δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο χρόνια, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

Μετά από 8 χρόνια, σκύλος συναντά τον ιδιοκτήτη του - Η αντίδρασή του... ραγίζει καρδιές

Το Athensmagazine.gr μετά την τραγική ιστορία με το δεμένο σκυλί, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία, η οποία ραγίζει καρδιές, καθώς ένας σκύλος συνάντησε το αφεντικό του μετά από 8 χρόνια. Η αντίδρασή του ήταν επική.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας στη Φλόριντα ξεσπά σε κλάματα τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα και αντικρίζει το ροτβάιλερ που είχε χάσει όταν ήταν κουτάβι πριν από οκτώ χρόνια.

Αλλά και ο Ντιούκ, ένα μεγαλόσωμο πλέον, ροτβάιλερ, δείχνει με τον τρόπο του τη μεγάλη χαρά του. Το 2007 άγνωστος είχε κλέψει το κουτάβι από τον κήπο του Τζόσουα Έντουαρντς. Για έξι μήνες αναζητούσε το αγαπημένο το σκυλί χωρίς καμία τύχη.

Οκτώ χρόνια μετά μία γυναίκα βρήκε τον Ντιούκ να περιπλανιέται στους δρόμους, τον λυπήθηκε και τον πήγε σε μια κλινική ζώων. Οι υπεύθυνοι της κλινικής κατάφεραν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου και κανόνισαν τη συγκινητική επανένωση. "Με το που με είδε με αναγνώρισε αμέσως. Είμαι σίγουρος για αυτό", είπε στην εφημερίδα ο Τζόσουα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αυτός ο σκύλος ξεκίνησε να τρέχει δίπλα σε ένα μαραθωνοδρόμο - Λίγη ώρα μετά...

Όταν αυτός ο μαραθωνοδρόμος είδε δίπλα του τον χαριτωμένο αυτό σκύλο να τρέχει δίπλα του σίγουρα δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε. Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένας σκύλος γίνεται viral, δείτε εδώ το σπαρακτικό βίντεο που δείχνει την αφοσίωση ενός σκύλου.

Αυτός ο μαραθωνοδρόμος επισκέφθηκε την Κίνα προκειμένου να συμμετέχει σε έναν αγώνα δεν περίμενε πως θα επέστρεφε με... συνοδεία. Μια χαριτωμένη σκυλίτσα έκανε την εμφάνιση της και άρχισε να τον ακολουθεί. Κανείς δεν πίστεψε πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδρομή δίπλα στο μαραθωνοδρόμο αλλά τους διέψευσε όλους και μάλιστα τον ακολούθησε και την επόμενη ημέρα.

Η σκυλίτσα διάνυσε συνολικά 125 χιλιόμετρα και δεν άφησε λεπτό τον μαραθωνοδρόμο από τα μάτια της. Οι διοργανωτές ωστόσο, εμφανώς συγκινημένοι με την ιστορία την έφεραν στην γραμμή του τερματισμού και της επέτρεψαν να τερματίσει με το νέο της «αφεντικό». Μάλιστα πήρε και μετάλλιο, ενώ από τότε έχουν γίνει αχώριστοι.

Δείτε τη συγκινητική ιστορία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share