Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τεστ παρατηρητικότητας: Εσείς μπορείτε να εντοπίσετε το καμουφλαρισμένο φίδι σε λιγότερο από 1'

Για δυνατούς λύτες

14 Ιανουαρίου 2023 20:26
Τεστ παρατηρητικότητας: Εσείς μπορείτε να εντοπίσετε το καμουφλαρισμένο φίδι σε λιγότερο από 1'
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παρακάτω φωτογραφία, ένα φίδι κρύβεται ανάμεσα στα χόρτα και έχει σχεδόν το ίδιο χρώμα με το περιβάλλον του. Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο Facebook και ζητείται από τους χρήστες να εντοπίσουν που βρίσκεται το ερπετό. Εσείς μπορείτε να το εντοπίσετε;

Το καμουφλάζ είναι μια σημαντική ικανότητα τόσο για τα αρπακτικά όσο και τα θηράματά τους για να είναι δύσκολο να τα διακρίνει κανείς. Η μία πλευρά για να πιάσει ανυποψίαστα τη λεία τους και τα θηράματα για να επιβιώσουν.

Επίσης, σοκαριστικό είναι αυτό, που συνέβη με γυναίκα, της οποίας το στήθος ένα φίδι δάγκωσε, με τη συνέχεια να είναι πέρα από κάθε φαντασία

Η παρακάτω φωτογραφία αποκαλύπτει το σημείο, όπου κρύβεται το φίδι. Εσείς καταφέρατε να το βρείτε;

Τεστ παρατηρητικότητας: Εσείς μπορείτε να εντοπίσετε το καμουφλαρισμένο φίδι σε λιγότερο από 1'

Βρέθηκε το μεγαλύτερο φίδι του κόσμου στην Καραϊβική - Αναγκάστηκαν να το σηκώσουν με γερανό!

Σοκαρισμένοι έμειναν εργάτες που θα καθάριζαν τροπικό δάσος της Ντομίνικα με το θέαμα που αντίκρισαν. Ανακάλυψαν ένα τεράστιο φίδι με μήκος τουλάχιστον 10 πόδια.

Στο βίντεο ακούγεται ένας έκπληκτος εργάτης να αναφωνεί: «Μάνα μου τι είναι αυτό;». Στη συνέχεια εμφανίζεται ένας γερανός προκειμένου να το σηκώσει και να το μεταφέρει για να καθαριστεί η περιοχή.

Από την μέρα που το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει εκατομμύρια προβολές. Οι χρήστες μάλιστα, εξέφρασαν την έκπληξή τους με το μέγεθός τους. «Φαίνεται ότι φίδι έχει σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ», έγραψε κάποιος.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους φίδι φαίνεται στο βίντεο. Η Ντομίνικα είναι ένας παράδεισος της Καραϊβικής που έχει ονομαστεί «το νησί της φύσης». Ωστόσο δείτε την επική μάχη μεταξύ φιδιού και σκαντζόχοιρου! Ένα από τα φίδια που ευδοκιμούν στο νησί είναι ο βόας, ο οποίος μπορεί να φτάσει τα 13 πόδια. Όταν επιτίθεται στο θήραμα, το δαγκώνει πρώτα με τα δόντια του και στην συνέχεια το τυλίγει και το πιέζει μέχρι θανάτου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share