Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Αυτό το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα στο στήθος της - Η συνέχεια είναι σοκαριστική

Απίστευτο αυτό που συνέβη

27 Σεπτεμβρίου 2020 07:37
Αυτό το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα στο στήθος της - Η συνέχεια είναι σοκαριστική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικό είναι αυτό, που συνέβη με γυναίκα, της οποίας το στήθος ένα φίδι δάγκωσε, με τη συνέχεια να είναι πέρα από κάθε φαντασία για το ερπετό και την ίδια, ενώ σε ένα άλλο περιστατικό φίδι δάγκωσε γυναίκα, έχοντας αναδυθεί από την τουαλέτα.

Συγκεκριμένα, η αρχική σύλληψη ισραηλινού φωτογράφου να απαθανατίσει μια ξανθιά ενόσω εκείνη θα άφηνε έναν μεγαλειώδη βόα σφιγκτήρα να τυλιχτεί νωχελικά πάνω της, είχε άσχημη κατάληξη όταν το μη δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε το μοντέλο. Το θύμα όμως δεν ήταν το προφανές.

Η οικειότητα που έδειξε η «σιλικονάτη» Όριτ Φοξ στον βόα δυσαρέστησε το φίδι που αντέδρασε δαγκώνοντας την στο στnθoς. Ενώ όμως, η Φοξ γλίτωσε με ένα μικρό σοκ και ένα εμβόλιο τετάνου, το τεράστιο φίδι… πέθανε από δηλητηρίαση σιλικόνης!

Το μοντέλο έδειχνε εξαρχής άνετο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όπου φορούσε ένα ριγέ άσπρο και κόκκινο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Δεν δίσταζε να παίρνει πόζες ενόσω άφηνε το φίδι να τυλίγεται γύρω από το πόδι, την μέση και τον λαιμό της.

Όταν όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να ανεβάσει το «θερμόμετρο» προσπαθώντας να γλύψει το κεφάλι του φιδιού, σημείο πολύ ευαίσθητο σε εξωτερικά ερεθίσματα, εκείνο αντέδρασε οργισμένα. Αμέσως μόλις χαλάρωσε ελαφρά τη λαβή της, ο βόας όρμηξε απευθείας και έχωσε τα δόντια του μήκους μεγαλύτερου από ένα εκατοστό στον αριστερό της μαστό.

Το συνεργείο επενέβη άμεσα και απελευθέρωσε την κοπέλα από το δάγκωμα του φιδιού, τα αποτελέσματα όμως για τον βόα ήταν ολέθρια. Τα επιθέματα σιλικόνης στους μαστούς της Φοξ τον είχαν δηλητηριάσει.

Αυτή η έγκυος είδε ένα φίδι να δαγκώνει το γιο της - Αυτό που έκανε θα κάνει το αίμα σας να "παγώσει"

Η Ζακλιν βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν αποφάσισε να πάει για μια βόλτα με τον 4χρονο γιο της, Βίνι. Σίγουρα όμως, δεν περίμενε την τραγική κατάληξη αυτής της βόλτας.

Σύμφωνα με την KTXL-TV, ο Βίνι προπορεύτηκε μόλις λίγα μέτρα πιο μπροστά από τη μητέρα του, χωρίς να παρατηρήσει τι βρισκόταν εκατοστά πιο πέρα

Εκεί, βρισκόταν ένα κουλουριασμένο φίδι που λιαζόταν στο πλακόστρωτο μονοπάτι!

Ο Βίνι το πάτησε κατά λάθος και αυτό ενστικτωδώς τον δάγκωσε στη δεξιά φτέρνα. Η Ζακλιν είδε όλο το περιστατικό φευγαλέα, ήταν όμως αρκετά για να καταλάβει τι συνέβη και το μητρικό της ένστικτο αμέσως «χτύπησε κόκκινο»:

"Αμέσως αποφάσισα να ρουφήξω το δηλητήριο από το πόδι του". Ευτυχώς που η απόφασή της δεν επηρέασε το αγέννητο παιδί της.Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει κανείς, για να αποτρέψουν το δηλητήριο από το να εξαπλωθεί σε όλο το σώμα του θύματος, οι ειδικοί όμως υποστηρίζουν πως πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως οποιαδήποτε άλλη πληγή: καθαρισμός με νερό και σαπούνι και μετά άμεση μετάβαση σε ένα νοσοκομείο για να χορηγηθεί αντίδοτο.
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share