Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αδιανόητη φρίκη! Κάμερα κατέγραφε τον πατριό να κακοποιεί το μωρό της συντρόφου του - Η συνέχεια απλά θα σας "παγώσει"

Σοκαριστικό!

14 Ιανουαρίου 2023 14:37
Αδιανόητη φρίκη! Κάμερα κατέγραφε τον πατριό να κακοποιεί το μωρό της συντρόφου του - Η συνέχεια απλά θα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δάκρυσαν όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα στο Μάντσεστερ όταν είδαν τα φρικιαστικά βίντεο που έδειχναν τον 32χρονο Darren Newton να κακοποιεί το μωρό της συντρόφου του.

Τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του είχανε ειρωνικούς τίτλους όπως, «Δύο λεπτά πόνου», «Ανατρίχιασε… δεν υπάρχει νερό», «Χαρούμενα χαστούκια». Με την ευκαιρία, δείτε το τρομακτικό σκηνικό που καταγράφει κρυφή κάμερα σε δωμάτιο μωρού.

Ο 15 μηνών Charlie Hunt πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε από τα χτυπήματα και τις κλωτσιές του Νewton. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Newton κακοποιούσε τον Charlie εδώ και πολλούς μήνες με διάφορους τρόπους.

Η μητέρα του Charlie περιέγραψε τον σύντροφό της ως έναν ήρεμο άνθρωπο που είχε πολύ καλές σχέσεις με τον μικρό και είπε πως δεν είχε τη παραμικρή ιδέα για το τι συνέβαινε όταν αυτή έλειπε.

Αδιανόητη φρίκη! Κάμερα κατέγραφε τον πατριό να κακοποιεί το μωρό της συντρόφου του - Η συνέχεια απλά θα σας 'παγώσει'

Έγκυος έχασε 91 κιλά για να κρατήσει το μωρό της στην ζωή - Λίγους μήνες αργότερα δεν την αναγνώριζε κανείς

Μία υπέρβαρη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού πια, αναγκάστηκε να χάσει 90 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς εξαιτίας του απίστευτου βάρους της κινδύνευσε να χάσει το μωρό της. Η απίστευτη μεταμόρφωση της 28χρονης από το Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, έγινε γνωστή μέσα από τη New York Post.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κάρα Μπεκ, έχασε 90 κιλά, αφού το υπερβολικό βάρος της παραλίγο να την κάνει να χάσει το γιο της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη εικόνα κοιλιάς εγκύου 37 εβδομάδων.

«Όταν ήμουν επτά μηνών έγκυος και [ο σύζυγός μου και εγώ] οδηγούσαμε σε όλη τη χώρα και η αρτηριακή μου πίεση ανέβηκε τόσο πολύ που οι γιατροί είπαν ότι θα μπορούσα να είχα χάσει το μωρό», δήλωσε η 28χρονη Beck, από το Kansas City του Missouri, στο Media Drum World.

Τα παραπανίσια κιλά και η επικίνδυνη εγκυμοσύνη

Ενώ κυοφορούσε τον γιο της, έφτασε στο βαρύτερο βάρος που είχε καταγραφεί, ρίχνοντας τη ζυγαριά στα 166 κιλά.

Λόγω του βάρους της, η κύηση της Μπεκ θεωρήθηκε «εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου», κάτι που σημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο κινδύνευαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ήταν τραυματικό», παραδέχτηκε η Μπεκ. «Πάντα ήθελα παιδιά και το να ξέρω ότι έφτασα τόσο κοντά στο να το χάσω ήταν μια στιγμή που με ταρακούνησε».

Ήταν υπέρβαρη από την ηλικία των 5 ετών και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να χάσει τα παραπανίσια κιλά της με σχεδόν κάθε δίαιτα από την ηλικία των 8 ετών, αναφέρει το δημοσίευμα.

Αλλά τα χρόνια της δίαιτας, σε συνδυασμό με την απογοήτευση της αποτυχίας να χάσει βάρος, την οδήγησαν, τελικά, να αναπτύξει ένα σχήμα ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Τελικά, η Μπεκ βρέθηκε να τρώει 3.500 θερμίδες την ημέρα, να στριμώχνεται σε ένα φόρεμα μεγέθους 30 και να φοράει σουτιέν μεγέθους 46DDD.

Αλλά αφού γνώρισε τον σύζυγό της όταν ήταν 19 ετών και αποφάσισε να αποκτήσει παιδί μαζί του σε ηλικία 23 ετών, η Μπεκ σχεδίασε να χάσει το βάρος της πριν δημιουργήσει οικογένεια.

«Πριν μείνω έγκυος [μιλήσαμε] για το ότι θα έχανα βάρος για να κυοφορήσω ένα παιδί με ασφάλεια», εξήγησε. «Ωστόσο έμεινα έγκυος κατά λάθος πριν προλάβω να χάσω επιτυχώς το βάρος και αποδείχθηκε ότι ήταν μια εγκυμοσύνη πολύ υψηλού κινδύνου».

Παρόλο που παραλίγο να χάσει το μωρό αρκετές φορές λόγω του βάρους της, η Μπεκ έφερε στον κόσμο το παιδί της και αμέσως αποφάσισε να ζήσει μια πιο υγιεινή ζωή.

«Αφού γεννήθηκε ο γιος μου, πέρασα ξανά από τη διαδικασία αίτησης για χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους και τελικά έκανα [γαστρικό] bypass τον Ιανουάριο του 2018», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι αρχικά είχε μεγάλες επιφυλάξεις για τη διαδικασία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share