Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

33χρονη κάνει twerking μπροστά στον ημίγυμνο πατριό της - Μόλις δέιτε την αντίδρασή του θα σοκαριστείτε (Video)

«Νομίζεις ότι το...»

14 Ιανουαρίου 2023 09:52
33χρονη κάνει twerking μπροστά στον ημίγυμνο πατριό της - Μόλις δέιτε την αντίδρασή του θα σοκαριστείτε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 33χρονη Καρίνα Ίρμπι, εθεάθη να κάνει twerking και χορεύει προκλητικά στην κουζίνα μπροστά στον πατριό της, ο οποίος φορούσε ένα μαύρο μαγιό. Παράλληλα, άναψε «φωτιές» μία εκρηκτική νύφη! Το twerking με το στρινγκ που τρέλανε γαμπρό και καλεσμένους!

Ο άνδρας, διακρίνεται αρχικά με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα, φτιάχνοντας ένα κολατσιό στον πάγκο της κουζίνας. Μόλις όμως συνειδητοποιεί πως κάποιος είναι πίσω του, γυρίζει προς την κάμερα και βλέπει την influencer να κάνει twerking, ρωτώντας την «τι στο διάολο κάνεις;».

Τα σχόλια των θεατών

Η 33χρονη TikTok έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 490.000 προβολές:

«Παρουσιάζω τον πατριό μου στο TikTok μου… Νομίζεις ότι το εγκρίνει;» έγραψε η Καρίνα στη λεζάντα. Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του TikTok Το βίντεο όμως δεν πήγε και τόσο καλά όσο θα περίμενε η influencer, με πολλά από τα σχόλια να αναφέρουν ότι ήταν «ανάρμοστο» και «ενοχλητικό».

«Βρίσκω αυτό που κάνεις μπροστά του και τον τρόπο που σε κοιτάζει, ελαφρώς ενοχλητικό» σχολίασε ένας TikToker, με έναν άλλον να προσθέτει: «Τόσα πολλά πράγματα πάνε στραβά εδώ», με έναν τρίτο να γράφει: «Αν είναι αστείο… είναι ένα αηδιαστικό αστείο». Άλλοι όμως βρήκαν διασκεδαστικά τα καμώματα της influencer με έναν να σχολιάζει: «Λατρεύω την αντίδραση του μπαμπά σου».

Το βίντεο στο TikTok

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share