Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζει στο τηγάνι αλουμινόχαρτο και ρίχνει αυγά - Ο λόγος είναι τρομερός

Θα το δοκιμάσετε σίγουρα!

13 Ιανουαρίου 2023 10:36
Βάζει στο τηγάνι αλουμινόχαρτο και ρίχνει αυγά - Ο λόγος είναι τρομερός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αλουμινόχαρτο έχει αποδειχτεί σωτήριο σε άπειρα θέματα και καθημερινά μαθαίνουμε και μια νέα χρήση του που μας εκπλήσσει -δείτε εδώ τι σας παρουσιάσαμε χθες-. Σήμερα, το Athensmagazine.gr θα σου δείξει πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί στην κουζίνα αλλά όχι με τον τρόπο που γνωρίζαμε έως τώρα.

Για μια νοικοκυρά το πλύσιμο των πιάτων είναι βασανιστικό αλλά ακόμη χειρότερο είναι το πλύσιμο των ταψιών και των τηγανιών κι αυτό γιατί το λίπος από το τηγάνισμα ή το ψήσιμο μένει στον πάτο του σκεύους και παίρνει ώρες ατελείωτες με τρίψιμο για να απομακρυνθεί.

Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο. Η γυναίκα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο βρήκε τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο για να λύσει το πρόβλημά της. Στρώνει, λοιπόν, τον πάτο ενός τηγανιού με αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια τηγανίζει κανονικά τα αυγά της. Αφού το γεύμα της είναι έτοιμο παίρνει απλά το αλουμινόχαρτο και το πετάει και με αυτόν τον τρόπο το τηγάνι της παραμένει πεντακάθαρο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη "μυστικές" χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο βίντεο που ακολουθεί:

Προσοχή: Το αλουμινόχαρτο μπορεί να γίνει τοξικό όταν...

Καθημερινά χρησιμοποιούμε προϊόντα όπως το αλουμινόχαρτο, αλλά πολλοί δεν φαντάζονται πως είναι τοξικό σε κάποιες περιπτώσεις και μπορεί να βλάψει την υγεία μας.

Τα σωματίδια αλουμινίου μπορούν να μεταφερθούν στο φαγητό ειδικά όταν μαγειρεύετε το γεύμα μας τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο. Η κατανάλωσή του έχει πιθανές συνδέσεις με ασθένειες, όπως η νόσος του Crohn.

Έβαλε μέσα σε αλουμινόχαρτο καφέ και τον έκαψε - Αυτό που συμβαίνει μετά είναι χρήσιμο για όλους

Ένα τρομερό κόλπο που θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς είναι και αυτό με τον καμένο καφέ μέσα σε αλουμινόχαρτο!

Όλοι ξέρουμε ότι ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα όλες τις εποχές του χρόνου. Γνωρίζατε ότι το κατακάθι του καφέ είναι πολύ χρήσιμο; Όχι για να το φάτε βέβαια, αλλά ως φυτικό λίπασμα και ως εντομοαπωθητικό!

Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε αυτά τα κολλώδη, χημικά αντικουνουπικά σπρέϊ φέτος το καλοκαίρι. Αντί γι’αυτό, θα χρειαστείτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, έναν αναπτήρα και το κατακάθι του πρωϊνού καφέ σας. Το μόνο που θα κάνετε είναι να κάψετε τον καφέ και θα απαλλαγείτε από τα έντομα απολαμβάνοντας το υπέροχο άρωμα του καφέ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει το βίντεο που ακολουθεί με συμβουλές και κόλπα για το πώς θα το κάνετε σωστά. Θα δείτε τον άνθρωπο που το σκέφτηκε όλο αυτό, τον Thierry.

Το καλύτερο μέρος αυτού του βίντεο είναι ο τρόπος με τον οποίο σκαρφίστηκε για πρώτη φορά αυτή την ιδέα. Ιδιοφυές!

Ωστόσο να σας θυμίσουμε και το κόλπο με αλουμινόχαρτο στα πόδια των επίπλων, το οποίο θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share