Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο τα πόδια ενός τραπεζιού - Μόλις μάθετε το λόγο θα ενθουσιαστείτε

Ευφυέστατο!

5 Μαΐου 2020 15:43
Τύλιξε με αλουμινόχαρτο τα πόδια ενός τραπεζιού - Μόλις μάθετε το λόγο θα ενθουσιαστείτε

Ως γνωστόν οι χρήσεις του αλουμινόχαρτου είναι πάμπολλες και κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κι από μια καινούρια. Τι μπορεί να κάνει όμως λίγο αλουμινόχαρτο τυλιγμένο στα πόδια ενός τραπεζιού; Αυτή δεν είναι η μόνη νέα ανακάλυψη που κάναμε σχετικά με το αλουμινόχαρτο, δείτε εδώ μερικές ακόμη χρήσεις του που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε.

Έστω λοιπόν ότι αποφασίζεις να βάψεις ένα δωμάτιο ή ένα έπιπλο αλλά δεν θέλεις να λερώσεις τα πόμολα ή τους μεντεσέδες ή ακόμη και τα πόδια μιας καρέκλας ή ενός τραπεζιού. Τύλιξε τα όλα με αλουμινόχαρτο, που φοριέται και αφαιρείται εξίσου εύκολα. Στην επόμενη μικρή ή μεγάλη ανακαίνιση που θα θελήσεις να κάνεις μην μπεις στον κόπο να αγοράσεις ειδικά προστατευτικά, η λύση βρίσκεται στο συρτάρι της κουζίνας σου.

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο τις μπαταρίες - Θα τρέξετε να το κάνετε όταν δείτε τον λόγο

Ένα απλό κόλπο που πολλοί αγνοούσαμε, και θα σας λύσει σίγουρα τα χέρια. Τυλίξτε μια μπαταρία με αλουμινόχαρτο και δείτε τι μπορείτε να κάνετε παρακάτω.

Πόσες φορές έχετε ξεμείνει από μπαταρίες ή έχετε αυτές που δεν ταιριάζουν σε αυτές που χρειάζεστε. Δεν έχετε τον τύπο μπαταρίας που χρειάζεστε; Κανένα πρόβλημα.

Τυλίξτε λίγο αλουμινόχαρτο στην επίπεδη πλευρά και έτσι μπορείτε να την μεγαλώσετε ώστε να χωράει. Με αυτό τον τρόπο θα σφηνώσει και δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε ούτε ευρώ παραπάνω. Μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα μερικές πανέξυπνες χρήσεις του αλουμινόχαρτου.

Πήρε ένα αλουμινόχαρτο, το έκανε μπαλάκι και έτριψε την ψησταριά - Θα σας λύσει τα χέρια

Μια χρήση του αλουμινόχαρτου, την οποία αγνοούσατε ή απλά δεν γνωρίζατε είναι αυτή παρακάτω. Κάντε το μπαλάκι και τρίψτε την ψησταριά!

Το αλουμινόχαρτο ως γνωστόν έχει πάμπολλες χρήσεις, πέρα από το μαγείρεμα, για αυτό είναι και ένα από τα πιο εύχρηστα αντικείμενα που μπορεί να έχει κάποιος στην κουζίνα του. Μπορεί να χρησιμέψει ακόμα και στο σιδέρωμα των ρούχων, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Έτσι, δεν χρειάζονται επικίνδυνες χημικές ουσίες για να καθαρίσετε τη σκουριά από την ψησταριά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και θα απαλλαγείτε μια για πάντα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και σε άλλες επιφάνειες με σκουριά!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share