Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

106χρονη γιαγιά γιόρταζε τα γενέθλιά της - Αυτό που αποφάσισε να κάνει έφερε σε σημείο... σχιζοφρένειας τα παιδιά και τα εγγόνια της

Και πολύ καλά έκανε αν μας ρωτάτε!

9 Ιανουαρίου 2023 21:10
106χρονη γιαγιά γιόρταζε τα γενέθλιά της - Αυτό που αποφάσισε να κάνει έφερε σε σημείο... σχιζοφρένειας τα παιδιά και τα εγγόνια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γιαγιάδες πολλές φορές βρίσκουν τρόπο να μας... τρελαίνουν με αυτά που κάνουν, όπως το να μας εντυπωσιάζουν με τον χορό τους, με μια κυρία στην Αγγλία να κάνει κάτι φοβερό στα 106 χρόνια της, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της.

Η κυρία Νόρα Σο, που είναι κάτοικος οίκου ευγηρίας στο Λίνκολν, θέλησε να σβήσει τα κεράκια της φετινής της τούρτας έχοντας στο πλευρό της «ένα ντούκι».

Ο γυμνασμένος και γυμνός μπάτλερ που προσλήφθηκε φορούσε μονάχα μια ποδιά και μια μάσκα και σέρβιρε στη γενεθλιάζουσα γιαγιά το μεσημεριανό της γεύμα, η οποία απόλαυσε εκτός από το φαγητό της και κρασί και γλυκό.

Μάλιστα, η κυρία Νόρα Σο φέρεται να μαγεύτηκε από τον καλογυμνασμένο σερβιτόρο, λέγοντας πως «ο Έντι δεν είχε καθόλου τρίχες στο στήθος του, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Η μέρα τελείωσε με την αγαπημένη τραγουδίστρια της γιαγιάς, Eleanor Mattley, να τραγουδά αποκλειστικά για εκείνη και το προσωπικό αλλά και τους κατοίκους του οίκου ευγηρίας να τραγουδούν και να χορεύουν.

Αυτή η γιαγιά πέθανε και η κηδεία της έμεινε στην ιστορία αφού μια "έκπληξη" περίμενε τους παρευρισκόμενους

Η τελευταία κίνηση μιας γυναίκας έφερε γέλια στην κηδεία της. Μέσω Twitter, η Gracie Perryman, η οποία ζει στο Όστιν των ΗΠΑ, ανάρτησε μια ξεχωριστή κάρτα, η οποία περίμενε όσους παραβρέθηκαν στην κηδεία της γιαγιάς της. Σε αυτήν, η ηλικιωμένη γυναίκα τους… βγάζει τη γλώσσα.

Το μετά θάνατον μήνυμα από τη γιαγιά ανέφερε: «Ας κρατήσουμε επαφή», μαζί με μια ακόμη πινελιά: ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, έναν πίνακα πνευμάτων Ouija.

«Έλαβα αυτό στην κηδεία της γιαγιάς μου», είπε η Perryman, λέγοντας πως είναι η εγγονή της γυναίκας. «Τι είδωλο».

Η Perryman, η οποία ανάρτησε τη φωτογραφία στις 18 Οκτωβρίου, ανέφερε σε δηλώσεις της σε ΜΜΕ ότι η γιαγιά της Jodie Perryman πέθανε από καρκίνο στην ηλικία των 81 ετών και έφτιαχνε τα Ouija boards προτού φύγει από τη ζωή και ταφεί στο Τέξας.

Η αγγελία για τον θάνατό της σε τοπική εφημερίδα ανέφερε πως πέθανε στις 12 Οκτωβρίου στα 81 της και ήταν γνωστή για τη δημιουργικότητά της, το πνεύμα της και την ξεκάθαρη αίσθηση του χιούμορ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share