Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μπήκε στο μπάνιο και ξεκίνησε να γδύvεται - Όμως η κρυφή κάμερα κατέγραψε αυτό που κανείς δεν φανταζόταν

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα

8 Ιανουαρίου 2023 17:27
Μπήκε στο μπάνιο και ξεκίνησε να γδύvεται - Όμως η κρυφή κάμερα κατέγραψε αυτό που κανείς δεν φανταζόταν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία κάμερα είναι πάντα χρήσιμη. Από το να καταγράψει κάτι ασυνήθιστο μέχρι μέσω αυτής να περάσεις ένα μήνυμα. Ιστορίες που έχουν καταγραφεί σε κάμερα έχουμε δει αμέτρητες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κάμερα εντόπισε έναν ανάπηρο άντρα.

Αν στην αρχή του βίντεο αναρωτηθείτε «τι κάθομαι και βλέπω τώρα;«, εμπιστευτείτε μας! Αξίζει να το δείτε μέχρι τέλους!

Πρόκειται για μια γυναίκα με ένα σοβαρό μήνυμα να μεταδώσει, όσον αφορά τη θλιβερή πραγματικότητα της κουλτούρας μας. Μην «κολλήσετε» στο -προφανώς υπέροχο- παρουσιαστικό της κοπέλας. Άλλο είναι το θέμα…

Δείτε το βίντεο:

Η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε και νόμιζε πως χάλασε - Λίγες ημέρες μετά κατάλαβε ότι...

Πώς μπορεί μια απλή βιντεοκλήση να καταλήξει σε τραγωδία; Κι όμως γίνεται όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Αυτή η νεαρή μιλούσε με τη μητέρα της μέσω Skype, όταν ολοκληρώθηκε η κλήση τους η κάμερα του υπολογιστή δεν έκλεινε. Τι συνέβη; Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή βιντεοκλήση καταλήγει σε κάτι τελείως διαφορετικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κοπέλα έκατσε μπροστά από τον υπολογιστή της για να φάει.

Η νεαρή κοπέλα δεν κατάλαβε πως η κάμερα της παρέμεινε ανοιχτή μιας και η κλήση της ολοκληρώθηκε και έκλεισε κανονικά. Λίγες ημέρες μετά ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από τον υπολογιστή της κάτι το οποίο την ανησύχησε καθώς η συσκευή λειτουργούσε κανονικά και δεν φαινόταν να έχει κάτι.

Μπορεί να ακούγεται ανατριχιαστικό αλλά για καλή τύχη αυτής της κοπέλας τα όσα της συνέβησαν ήταν μέρος ενός βίντεο που ανέλαβε να δημοσιεύσει μια κινηματογραφική εταιρία για να δείξει στις γυναίκες πώς να προστατευτούν αλλά και από τι κινδυνεύουν.

Το βίντεο δεν φτιάχτηκε καθόλου τυχαία καθώς 10 χρόνια πριν ένας άντρας συνελήφθη επειδή χάκαρε υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις παρακολουθούσε μέσω της κάμερας τους.

Κάμερα καταγράφει έναν πατέρα να κάνει κάτι στο μωρό - Όταν η μητέρα είδε το βίντεο "έμεινε"

Μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει ο πατέρας στο μωρό; Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να... "λιώσετε". Το Athensmagazine.gr βρήκε το viral βίντεο και σας το παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με τη γιαγιά που την έκανε "διάσημη" ο εγγονός της.

Συγκεκριμένα, ένα νέο μωρό στο σπίτι, μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές και να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Οι νέοι γονείς, πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται σε ένα νέο αβοήθητο πλάσμα, το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με δάκρυα ή χαμόγελο. Μια νέα μητέρα, λοιπόν, άφησε το μωρό της με το σύζυγό της, ένα νέο και άπειρο μπαμπά, και ανακάλυψε κάτι συγκλονιστικό.

Ο σύζυγός της φιλούσε απαλά την κοιλιά του μωρού, κάνοντας θόρυβο με το στόμα του και το παιδί "τρελάθηκε"! Το μωρό γελούσε ανεξέλεγκτα. Η τρυφερή σχέση που έχουν οι δυο τους, είναι πολύ συγκινητική!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share