Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μητέρα πόσταρε βίντεο με στρινγκ δίπλα στον ανήλικο γιο της - Η απάντηση που έδωσε σόκαρε άπαντες γύρω της

Προκλήθηκε σάλος με την κίνησή της

3 Ιανουαρίου 2023 16:53
Μητέρα πόσταρε βίντεο με στρινγκ δίπλα στον ανήλικο γιο της - Η απάντηση που έδωσε σόκαρε άπαντες γύρω της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα έγινε viral στο TikTok επειδή δήλωσε ότι η μητρότητα «δεν συνοδεύεται από dress code» όταν δημοσίευσε ένα βίντεο που δίχασε τους χρήστες, στο οποίο φαίνεται η ίδια με ένα στρινγκ μπικίνι την ώρα που κρατά από το χέρι τον γιο της.

«Λαμβάνω πολλά σχόλια για του τι είδους μαμά πρέπει να είμαι, με τους ανθρώπους να με κρίνουν από τον τρόπο που ντύνομαι. Είμαι μια μαμά που διδάσκει στο σπίτι, που έχει χτίσει ολόκληρη την ύπαρξή της γύρω από τα παιδιά της. Τυχαίνει επίσης να αισθάνομαι απίστευτα άνετα με το σώμα μου», δηλώνει η Krysta Feth στο βίντεο που έχει διχάσει τους χρήστες και το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει σχεδόν πεντέμισι εκατομμύρια views.

«Η μητρότητα δεν συνοδεύεται από dress code», συμπλήρωσε η ίδια. Η Feth υποστήριξε, ακόμη, ότι τα ρούχα της μπορεί να ενθαρρύνουν τον γιο της είναι πιο ανοιχτόμυαλος στο μέλλον, ενώ μητέρα με μεγάλο στήθος δέχεται επίθεση γιατί θηλάζει δημόσια.

«Αμφιβάλλω αν ο γιος μου θα σκεφτεί ποτέ να πει σε μια γυναίκα τι πρέπει να φοράει. Έχει μια μαμά και τρεις αδελφές» είπε. «Ο Θεός ξέρει ότι δεν είμαι για όλους και δεν με ενδιαφέρει να αρέσω σε όλους».

Παρότι νιώθει άνετα με το σώμα και τα ρούχα της, η Feth δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα κάτω από το βίντεό της, σύμφωνα με τη New York Post. «Το μέγεθος της προσοχής που χρειάζεσαι είναι πολύ πολύ λυπηρό, φίλη μου», σχολίασε ένας χρήστης. «Δεν είναι κακό να έχεις λίγη φινέτσα», πρόσθεσε ένας άλλος.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες υπερασπίστηκαν τη σέξι μαμά, λέγοντας πως μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. «Μάθετε τα παιδιά σας να νιώθουν άνετα στο σώμα τους και να έχουν αυτοπεποίθηση», επευφημούσε κάποιος. «Συνέχισε να το κάνεις».

Δείτε το βίντεο με τη σέξι εμφάνιση μητέρας που έχει διχάσει το TikTok:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share