Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Συλλάβετέ την – Δεν έχεις καθόλου επίπεδο»: Μητέρα με μεγάλο στήθος δέχεται επίθεση γιατί θηλάζει δημόσια

Το βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 14,3 εκατομμύρια προβολές

2 Δεκεμβρίου 2022 09:44
«Συλλάβετέ την – Δεν έχεις καθόλου επίπεδο»: Μητέρα με μεγάλο στήθος δέχεται επίθεση γιατί θηλάζει δημόσια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δημόσιος θηλασμός είναι κάτι που απασχολεί πολύ την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι ένα δώρο της μαμάς στο παιδί της. Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν πως η εικόνα τους προσβάλλει. Αυτό συνέβη και σε μία πιο… πληθωρική μαμά η οποία δέχεται επίθεση επειδή θηλάζει το μωρό της σε δημόσια θέα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Θηλασμός και βαμμένα μαλλιά: Τι πρέπει να προσέξετε

Οι χρήστες του TikTok έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους μία προικισμένη μητέρα, γνωστή στην πλατφόρμα ως @MsCalciumCannons98, η οποία μοιράστηκε βίντεο από το NSFW που την δείχνει να πηγαίνει τόπλες για να ταΐσει τον γιο της σε μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ.

«#NormalizeBreastfeeding», έγραψε η μαμά, από το Χιούστον, στις λεζάντες του άκρως αμφιλεγόμενου κλιπ της, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 14,3 εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο, η πληθωρική μαμά, που εργάζεται ως μοντέλο OnlyFans, φαίνεται να κρατά το γυμνό στήθος της στο στόμα του παιδιού και να του χαϊδεύει το κεφάλι ενώ θηλάζει, μεταδίδει η NYpost.

Οι σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν την άφησαν σε «χλωρό κλαρί»… «Δεν έχεις καθόλου επίπεδο», έγραψε ένας σχολιαστής, ντροπιάζοντάς την για τη στάση της να θηλάσει δημόσια. «Συλλάβετέ την για άσεμνη έκθεση», έγραψε ένας άλλος.

«Μόνο τα σκυλιά θα έκαναν αυτό… », είπε ένας άλλος επικριτής.

Ως απάντηση στο ξέσπασμα των σκληρών παρατηρήσεων, η μητέρα ανταπέδωσε με χιούμορ.

«Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το να ταΐζω το παιδί μου με κάνει πόρνη είναι εξωφρενικό», έγραψε σε μια επόμενη ανάρτηση, σημειώνοντας την αδιαφορία της για την αντίδραση με ένα emoji που γελάει. Πάντως αρκετοί υποστηρικτές του θηλασμού στάθηκαν στο πλευρό της της μαμάς που γελούσε με τους επικριτές, αναφέροντας πως η έκθεσή της είναι «απολύτως φυσική».

«Σωστά, μαμά. Ταΐστε το μωρό σας. Αν είχες μικρότερο στήθος, αυτά τα σχόλια θα ήταν διαφορετικά», έγραψε ένας υποστηρικτής της. «Τι πρέπει να κάνει το παιδί; Να λιμοκτονήσει;» έγραψε ένας άλλος που δεν ενοχλήθηκε από το θέαμα.

«Είναι φυσιολογικό. Μπράβο που ταΐσατε το παιδί σας», επαίνεσε ένας άλλος τη μαμά. «Κάνε ό,τι καλύτερο! Οι άνθρωποι πρέπει απλώς να το συνηθίσουν », ανέφερε ένας άλλος.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share