Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μητέρα γεννούσε το μωρό της, όταν κατα τη διάρκεια του τοκετού συνέβη κάτι πρωτοφανές

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

2 Ιανουαρίου 2023 21:40
Μητέρα γεννούσε το μωρό της, όταν κατα τη διάρκεια του τοκετού συνέβη κάτι πρωτοφανές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι βίωσε οργασμό κατά τη διάρκεια του τοκετού και λέει ότι τον πέτυχε εστιάζοντας απλώς στην αναπνοή της αντί να βασίζεται σε φάρμακα για να ανακουφιστεί από τον πόνο. Η 36χρονη, Hanna Faustino, από το Caistor Centre του Καναδά, έφτασε στην κορύφωση ενώ έκανε οκλαδόν για να γεννήσει το δεύτερο μωρό της, την Kaiya, τώρα επτά ετών – εστιάζοντας στην αναπνοή της. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με γυναίκα που γέννησε δύο φορές δίδυμα.

Η μαμά των τριών παιδιών λέει ότι η αίσθηση που πέτυχε ήταν παρόμοια με εκείνη του οργασμού και είχε ίδια εμπειρία με το τρίτο της παιδί, Terran, που τώρα είναι τεσσάρων χρονών.

Η αίσθηση που ένιωσε η Χάνα είναι γνωστή ως οργασμός ή εκστατικός τοκετός και σύμφωνα με το Healthline, είναι «η ιδέα ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να βιώσουν έναν οργασμό (ή πολλούς) κατά τη διάρκεια του τοκετού. Αυτός ο οργασμός θα μπορούσε να συμβεί αυθόρμητα ή ως αποτέλεσμα αυνανισμού ή ακόμα και σεξουαλικής επαφής».

Συμβαίνει επειδή το μωρό κινείται μέσα από μέρη του σώματός σας που εμπλέκονται στη σεξουαλική ευχαρίστηση και κατά τη διάρκεια του τοκετού, απελευθερώνετε μια σειρά από ορμόνες, συμπεριλαμβανομένης της ωκυτοκίνης – μια από τις ίδιες ορμόνες που σας κάνουν να νιώθετε καλά κατά τη διάρκεια ενός οργασμού.

Ενώ οι γεννήσεις με οργασμό είναι πιθανές, είναι εξαιρετικά σπάνιες καθώς μια μελέτη εκτιμά ότι συμβαίνει μόνο στο 0,3 τοις εκατό των κολπικών γεννήσεων. Και όσοι κορυφώνονται κατά τη διάρκεια του τοκετού, το κάνουν βιώνοντας έναν κολπικό οργασμό, που σημαίνει ότι το μωρό χτυπάει το σημείο G καθώς το γεννάτε.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι οργασμοί μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ανοχής στον πόνο, πράγμα που σημαίνει ότι η εμπειρία ενός οργασμού κατά τον τοκετό μπορεί να μειώσει τον πόνο του τοκετού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ωκυτοκίνη – η ίδια ορμόνη που σας κάνει να νιώθετε καλά κατά τη διάρκεια ενός οργασμού – είναι αναλγητικό και αυξάνει την ανοχή στον πόνο.

Γάμος σκέτο φιάσκο: Αυτό που έκανε η νύφη έκανε ρεζίλι την οικογένειά της μπροστά στον γαμπρό

Πολλά περιστατικά είναι αυτά, που μας κάνουν να γελάμε σε γάμους, ίσως λόγω και της... καλτίλας που αναβλύζει, αλλά σε μια τελετή η νύφη και ο γαμπρός καθόλου δεν χάρηκαν, ειδικά με τη συμπεριφορά της πρώτης μετά το πιο ευτυχές συμβάν της ζωής τους, με ένα άλλο περιστατικό με την νύφη και τον κουμπάρο να προκαλεί γέλωτα.

Τι είχε συμβεί, ωστόσο, και ένιωσαν όλοι ντροπιασμένοι; Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστορία, η νύφη είχε μια δύσκολη νύχτα πριν από το γάμο, καθώς κρύωσε, με αποτέλεσμα η ίωση αυτή να σημάνει συναγερμό για την τελετή.

Η απίθανη αντίδραση της νύφης στην υποδοχή των καλεσμένων

Η νύφη, όμως, αποφάσισε να πάει κανονικά στο γάμο, ακόμη κι αν υπήρχε κίνδυνος να «κολλήσει» το μέλλοντα σύζυγό της και άλλους. Δεν περίμενε, όμως, αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, η νύφη είχε μάλλον... γαστρεντερίτιδα, αφού στην υποδοχή του γλεντιού μετά το γάμο, έκανε εμετό, με συνέπεια άπαντες να σπεύσουν να την απομακρύνουν, προκειμένου να την περιθάλψουν. Όσο για τους καλεσμένους; Εκείνοι πέρασαν την νύχτα τους... βλέποντας τηλεόραση.

Το κατάλαβαν όλοι εκτός από τη νύφη - Πόσταρε βίντεο του γάμου και είδαν όλοι τι έγινε με γαμπρό και παράνυμφο

Νύφη και γαμπρός σε γάμο

Δυστυχώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο μιας νύφης έγιναν θέμα συζήτησης μιας και η παράνυμφος σαν…. να παραφέρθηκε την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες, όσον αφορά τη συμπεριφορά της απέναντι στον γαμπρό.

Η Αμερικανίδα νύφη, Χέδερ Λιν, από την Βόρεια Καρολίνα, μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα από τον γάμο της, με την προσοχή όμως των οπαδών της – και όχι μόνο – να τραβά η μελαχρινή παράνυμφος που στεκόταν δίπλα στον γαμπρό.

Τα περίεργα στιγμιότυπα της παρανύμφου με τον γαμπρό

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές, η νύφη και ο γαμπρός κοιτάζονται στα μάτια, με την παράνυμφο να έχει το χέρι της ακριβώς δίπλα στον καβάλο του γαμπρού. Σε μια άλλη, έχει περασμένο το χέρι της στο μπράτσο του γαμπρού και σε άλλη, τον κρατά σφιχτά.

«Δεν κατάλαβε ότι δεν ήταν η νύφη;» έγραψε ένα άτομο στα σχόλια με έναν άλλον να προσθέτει: «Οι σκέψεις μου είναι πως ο φωτογράφος προσπαθεί να σας πει κάτι». Ένας τρίτος παραδέχτηκε ότι θα «τα είχε χάσει» εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε αυτό. «Εγώ θα έπαιρνα διαζύγιο» είπε ένας άλλος.

Η νύφη εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με την παράνυμφο και τον γαμπρό

Μετά την αντίδραση που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της, η νύφη θέλησε με ανάρτησή της να εξηγήσει κάπως τα πράγματα. Όπως είπε η Χέδερ, η συγκεκριμένη παράνυμφος είναι πολύ καλή της φίλη και μετά από μερικά ποτήρια κρασί, δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία της όταν πόζαραν για τις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να αρπάξει τον γαμπρό Τράβις για να παραμείνει όρθια.

Η νύφη συνέχισε εξηγώντας πως η μεθυσμένη φίλη της δεν είχε άλλη επιλογή από το να γαντζωθεί στον Τράβις για βοήθεια επειδή ο κουμπάρος που στεκόταν δίπλα της έχει ακρωτηριασμένα μέλη. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο κουμπάρος είχε προειδοποιήσει την μεθυσμένη παράνυμφο να μην αναζητήσει στήριγμα σε αυτόν.

Πολλοί ήταν επίσης αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι παντρεμένο παρά την περίεργη συμπεριφορά του γαμπρού και της παράνυμφου. Και η νύφη θέλησε να απαντήσει ακόμη και σε αυτούς, λέγοντας πως ο γάμος τους είναι υπέροχος.

Τί είπε ο γαμπρός για την παράνυμφο και τη νύφη

Στο βίντεο εμφανίστηκε και ο γαμπρός, υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς της συζύγου του σχετικά με την ταλαντευόμενη κατάσταση της παράνυμφου, τονίζοντας πως «όντως έχασε την ισορροπία της και πιάστηκε πάνω μου. Ο φωτογράφος είπε στην παρέα να πάρει μια τρελή πόζα, ενώ εγώ και η γυναίκα μου φιλιόμασταν» ανέφερε. «Και η παράνυμφος το έκανε και παραλίγο να πέσει».

«Συγνώμη που θα απογοητεύσω όλους όσους με ήθελαν απατεώνα και την παράνυμφο την πέτρα του σκανδάλου. Στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που συνέβη» τόνισε και κατέληξε: «Δεν άγγιξε τον καβάλο μου. Απλά φαίνεται σαν να το έκανε».

Εμείς νομίζουμε ότι όντως πρόκειται περί παρεξηγήσεως γιατί ακόμα και αν υπήρχε κάτι ανάμεσα στον γαμπρό και στην παράνυμφο δεν θα το έδειχναν τόσο απροκάληπτα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share