Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λίγο πριν πεθάνει στα 70 του αυτός ο παππούς θα έχει μία τυχαία συνάντηση - Αυτό που θα συμβεί αργότερα θα σας κάνει να δακρύσετε

Συγκινητικό!

2 Ιανουαρίου 2023 18:26
Λίγο πριν πεθάνει στα 70 του αυτός ο παππούς θα έχει μία τυχαία συνάντηση - Αυτό που θα συμβεί αργότερα θα σας κάνει να δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λυγίζει και την πιο σκληρή καρδιά η ιστορία ενός 70χρονου παππού, ο οποίος πριν πεθάνει είχε μια συνάντηση με ένα ελάφι. Σίγουρα θα δακρύσετε με τη συνέχεια.

Η ιστορία της Λατρίσια κάνει τον γύρου του διαδικτύου για καλό λόγο. Σε ένα συγκινητικό εγκώμιο για τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ένα αληθινό θαύμα. Πρόκειται για μια αληθινά συγκινητική ιστορία, όπως ήταν κι αυτή με τον παππού στο νοσοκομείο

Από την Λατρίσια:

"Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία που έγραψα τις τελευταίες του μέρες και διαβάστηκε στην κηδεία του.

Ο μπαμπάς μου ήταν κυνηγός. Κάθε χρόνο, με το άνοιγμα της σεζόν, βρίσκονταν έξω στη φύση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, άφησε το όπλο του και πήρε μια φωτογραφική μηχανή, γιατί ήθελε να διδάξει στα παιδιά και στα εγγόνια του, πώς να απολαύσουν το χόμπι που τόσο αγαπούσε.

Λίγο πριν πεθάνει στα 70 του αυτός ο παππούς θα έχει μία τυχαία συνάντηση - Αυτό που θα συμβεί αργότερα θα σας κάνει να δακρύσετε

Την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν πεθάνει, ο μπαμπάς συναντήθηκε με ένα ελάφι. Ήταν πανέμορφο! Ήρθε στο παράθυρο, όπου ο μπαμπάς καθόταν στην αγαπημένη καρέκλα του και τον κοίταξε μέσα στα μάτια.""Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε στη βεράντα. Ο μπαμπάς σηκώθηκε με πολύ ενέργεια για αυτές τις τελευταίες του ημέρες, άνοιξε την πόρτα και έβγαλε το χέρι του έξω. Το ελάφι, που πρώτη φορά το έβλεπε, τον άφησε να το ταΐσει. Ένα άγριο ζώο που, για λίγα λεπτά, είχε μείνει πολύ ήρεμο για την φύση του. Κοιτάχτηκαν και ο μπαμπάς μου απλά είπε "Είμαι έτοιμος"."

"Μετά από οκτώ χρόνια ασθενείας, ήταν έτοιμος. Μετά από 3 παιδιά και 9 εγγόνια, ήταν έτοιμος. Αφού ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ζώο που περίμενε για χρόνια, ήταν έτοιμος. Ο μπαμπάς κάθισε πίσω στην καρέκλα του."

Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο μπαμπάς μου ήταν πολύ ήρεμος και ανακουφισμένος. Είχα να τον δω έτσι για εβδομάδες, ίσως και μήνες. Ο μπαμπάς πέθανε δύο ημέρες αργότερα, και θάφτηκε στο σπίτι που έχτισε με τα δικά του χέρια και το αποκαλούσε Villa. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το ελάφι βρίσκονταν εκεί και έκανε βόλτες γύρω από το σπίτι"!

"Είχε έρθει, για μια ακόμη φορά, να αποχαιρετίσει τον μπαμπά μου. Είναι δύσκολο να περιγράψω τι αισθάνθηκα όταν παρακολούθησα αυτό το θαύμα".

Το τελευταίο ταξίδι του μπαμπά με τη μοτοσικλέτα του ήταν στην Αϊόβα, στα χωράφια γεωργικών εκμεταλλεύσεων με το μπέιζμπολ, όπου γυρίστηκε η ταινία "Field of Dreams". Νομίζω ότι ήξερε ότι θα ήταν το τελευταίο οδικό του ταξίδι. Τράβηξε αυτή τη φωτογραφία που βλέπετε μέσα στο καλαμπόκι που περιβάλλει τα χωράφια. Σ ‘αγαπώ μπαμπάκα."

95χρονος παππούς τράβηξε αυτή τη φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει - Μόλις δείτε τι κρατάει στα χέρια του θα δακρύσετε

Λίγο πριν πεθάνει ο 95χρονος παππούς της τράβηξε μια φωτογραφία. Μόλις δείτε τι κρατάει στα χέρια του θα δακρύσετε! Ενώ, μια μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της στο διαδίκτυο, και κατευθείαν δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια. Ο λόγος θα σας εξοργίσει, ενώ με την πρώτη ματιά φαίνεται μία χαρούμενη φωτογραφία μιας μητέρας με τα δύο παιδιά της - Όταν έκανε ζουμ την εικόνα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

O Αλεξάντερ και η Ζανέτ ζούσαν στην Καλιφόρνια. Κι όσο για τον παρελθοντικό χρόνο, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Λέμε ζούσαν, γιατί δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Αυτό το ζευγάρι έζησε μαζί 75 ολόκληρα χρόνια και πέθανε και μαζί! Έφυγε αγκαλιασμένο και αγαπημένο μέχρι τέλους!

Οι 95χρονοι ηλικιωμένοι γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν όταν ήταν μόλις 8 ετών! Παντρεύτηκαν το 1940 κι από τότε έζησαν μαζί, ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι.

Πριν λίγες βδομάδες ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Δεδομένου ότι η Ζανέτ είχε κι αυτή πρόβλημα με την υγεία της, το ζευγάρι αποφασίστηκε να νοσηλευτεί σε διπλανά κρεβάτια. Κρεβάτια που ένωσαν για να είναι ακόμη και στον πόνο μαζί.

75 χρόνια μετά, πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. “Περίμενε με, θα έρθω σύντομα κοντά σου”, είπε η Ζανέτ στον Αλεξάντερ λίγο πριν εκείνος φύγει. Έμειναν 75 χρόνια μαζί και δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει!

Οι καρδιές τους χτυπούσαν σαν μία, από τότε που τους θυμάμαι” λέει η κόρη τους, Έιμι. Η υγεία της Ζανέτ χειροτέρευσε αισθητά από τη στιγμή που ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του. Ίσως ένιωθε με κάποιο τρόπο πως το τέλος του πλησιάζει και δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του. Έζησαν όλη τους τη ζωή μαζί και θα έφευγαν και μαζί. Κι έτσι έγινε!

Το αγαπημένο ζευγάρι άφησε πίσω του 5 παιδιά, 10 εγγόνια και 6 δισέγγονα! Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως η αγάπη αυτών των δύο παππούδων ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπαιρναν μαζί τις τελευταίες τους ανάσες! Κι όμως έγινε! Ο Αλεξάντερ και η Ζανέτ πέθαναν αγκαλιά. Κι έδειξαν έτσι σε όλους μας πως η πραγματική αγάπη όχι μόνο υπάρχει αλλά νικά τα πάντα. Ακόμη και το θάνατο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share