Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Με την πρώτη ματιά φαίνεται μία χαρούμενη φωτογραφία μιας μητέρας με τα δύο παιδιά της - Όταν έκανε ζουμ την εικόνα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της

Ανατριχιαστική ιστορία

1 Ιανουαρίου 2023 08:55
Με την πρώτη ματιά φαίνεται μία χαρούμενη φωτογραφία μιας μητέρας με τα δύο παιδιά της - Όταν έκανε ζουμ την εικόνα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πρώτη ματιά φαίνεται μία χαρούμενη φωτογραφία μιας ανύπαντρης μητέρας με τα δύο πανέμορφα παιδιά της. Μια ακόμη φωτογραφία μέσα στις δεκάδες που είχε τραβήξει η Πατρίσια εκείνο το απόγευμα. Αλλά, ένιωσε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μόνο όταν έκανε ζουμ την εικόνα το επιβεβαίωσε.

Η Πατρίσια έπρεπε να ηρεμήσει. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Η Πατρίσια δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται τη φωτογράφιση. Η ανύπαντρη μητέρα, η Σαμάνθα, συμπεριφέρονταν παράξενα. Κάτι συνέβαινε.

Όταν όμως η Πατρίσια άρχισε να ερευνά τις φωτογραφίες, όλα ήταν πιο ξεκάθαρα. Είχε ανακαλύψει μια περίεργη λεπτομέρεια στην τρίτη εικόνα. Τώρα όλα έβγαζαν νόημα. Δεν ήταν μια απλή φωτογράφιση. Ενώ, ένας γαμπρός ετοιμαζόταν με τους φίλους του να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

Διαβάστε παρακάτω την σοκαριστική ιστορία της ανύπαντρης μητέρας με τα παιδιά της:

Γνωρίστε την Πατρίσια

Όταν η Πατρίσια κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης, εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να το πιστέψει. Τι είχε δει η Πατρίσια στη φωτογραφία; Τι ήταν τόσο σοκαριστικό; Γιατί εκείνη η φωτογράφιση ήταν τόσο περίεργη; Η Πατρίσια λάτρευε τη φωτογράφιση και εργαζόταν σαν φωτογράφος τον ελεύθερο της χρόνο.

Ήταν καλή σε αυτό. Μια μέρα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο της και να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος. Ήταν έτοιμη για οποιαδήποτε δουλειά και όταν συνάντησε τον πρώτο της πελάτη όλα θα άλλαζαν. Η δουλειά φαινόταν εύκολη. Μια οικογενειακή φωτογράφιση. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, αλλά αυτή τη φορά ήταν όλα επαγγελματικά. Δεν μπορούσε να αρνηθεί τη δουλειά. Η Σαμάνθα επικοινώνησε μαζί της και η Πατρίσια συμφώνησε.

Γνωρίστε τη Σαμάνθα

Η Σαμάνθα ήταν μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών. Όταν μίλησαν οι δύο γυναίκες μαζί, όλα φαινόντουσαν ωραία, αλλά η Πατρίσια είχε τις αμφιβολίες της. Η ιστορία της Σαμάνθα ήταν στενάχωρη και η Πατρίσια σκέφτηκε να βοηθήσει. Όμως, το συναίσθημα δεν της έφευγε.

Η Σαμάνθα ήθελε να αντικαταστήσει τις παλιές φωτογραφίες στο σπίτι από τον πρώην σύζυγο της με καινούριες. Δεν τον ήθελε στη ζωή της και της έφερναν άσχημες αναμνήσεις. Η Πατρίσια κατάλαβε τη δουλειά και τη δέχτηκε. Τότε άρχισαν τα προβλήματα. Η Πατρίσια ήξερε τι έπρεπε να χρεώσει για τη φωτογράφιση. Ήξερε τις τιμές στην αγορά. Όμως, η Σαμάνθα είχε άλλη άποψη. Η Πατρίσια δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν της έκανε την προσφορά.

Η προσφορά και η συμφωνία

Η Σαμάνθα δεν ήθελε να πληρώσει σε χρήματα. Γνώριζε ότι η Πατρίσια ήταν νέα φωτογράφος και της πρότεινε να κάνει την πρακτική της. Αλλά, η Πατρίσια ανυπομονούσε να πληρωθεί και ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησε επαγγελματικά. Επίσης, η Σαμάνθα της πρότεινε να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο Instagram με την υπογραφή της Πατρίσια για να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες και να μεγαλώσει την προβολή της.

Η φωτογράφος έκανε μια αντιπρόταση. Είπε στη Σαμάνθα να της δώσει τα μισά χρήματα σε συνδυασμό με την προβολή στο Instagram. Ήξερε ότι θα έχανε κάποια λεφτά αλλά θα αποκτούσε φήμη. Η Σαμάνθα δεν μπορούσε να απορρίψει την πρόταση αυτή και έτσι οι δύο γυναίκες έφτασαν σε συμφωνία.

Οι περίεργες απαιτήσεις

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, οι δύο γυναίκες έπρεπε να βρουν την ημερομηνία φωτογράφισης. Ήταν δύσκολο. Είχαν εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα, αλλά κατάφεραν να βρουν ένα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα. Αυτό έδωσε τον χρόνο στην Πατρίσια να ετοιμάσει τον εξοπλισμό της. Η Σαμάνθα είχε κάποιες περίεργες απαιτήσεις. Η Πατρίσια ήταν πρόθυμη να τις σεβαστεί καθώς ήθελε να καταλάβει τις ανάγκες των πελατών.

Όμως οι ανάγκες της Σαμάνθα ήταν κάτι παραπάνω από απαιτητικές. Η Πατρίσια κατάλαβε ότι η φωτογράφιση θα είναι δύσκολη. Η Σαμάνθα ήθελε να γίνει η φωτογράφιση σε τροχόσπιτο. Ήταν μικρός χώρος και ήθελε περισσότερο φωτισμό. Η Πατρίσια είχε συνηθίσει σε υπαίθριους χώρους με φυσικό φωτισμό, αλλά αυτή τη φορά ήταν η πρώτη της πελάτισσα και έπρεπε να κάνει καλή εντύπωση.

Η Σαμάνθα ήταν νευρική

Η Πατρίσια άρχισε να μετανιώνει που πήρε τη δουλειά, αλλά όταν έστησε τον εξοπλισμό της στο τροχόσπιτο ένιωσε καλύτερα. Δεν ήταν τέλειο, αλλά θα έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες. Ήταν ο πρώτος της πελάτης και ήθελε να πάνε όλα περίφημα. Η οικογένεια μπήκε στο τροχόσπιτο προσεκτικά. Ευτυχώς, τα παιδιά ήταν υπάκουα.

Η μητέρα ήταν λίγο νευρική, αλλά η Πατρίσια ήξερε ότι να βρεθείς μπροστά στην κάμερα δεν ήταν εύκολο. Όλα φαινόντουσαν καλά στην αρχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα η Σαμάνθα δυσκολεύονταν να κοιτάξει την κάμερα. Η φωτογράφος αναγκάστηκε να της φωνάξει μερικές φορές. Το περίεργο ήταν ότι δεν υπήρχε κάποιος λόγος για να της αποσπάει την προσοχή.

Μετά από τέσσερις ώρες

Μετά από δύο ώρες η Πατρίσια ήταν σίγουρη ότι είχε βγάλει αρκετές φωτογραφίες. Ήταν ένα δύσκολο γύρισμα δύο ωρών μέσα στο καυτό τροχόσπιτο. Όλοι ήταν κουρασμένοι, αλλά η Σαμάνθα ήθελε κι’ άλλο. Έπεισε την Πατρίσια για μισώ ώρα ακόμα.

Όμως η μισή ώρα έγινε μία και μετά δύο. Είχαν περάσει συνολικά τέσσερις ώρες και όλοι ήταν κουρασμένοι. Τα παιδιά δε διασκέδαζαν πια. Η Σαμάνθα είχε τα πιο τρελά επιχειρήματα για να συνεχίσουν άλλη μισή ώρα, αλλά η Πατρίσια αρνήθηκε. Άρχισε να μαζεύει τον εξοπλισμό της από το τροχόσπιτο.

Η Σαμάνθα δεν ήθελε να φύγει η φωτογράφος

Η Σαμάνθα κατάλαβε ότι η Πατρίσια δε θα άλλαζε γνώμη και έτσι βγήκε από το τροχόσπιτο χωρίς να πει λέξη. Τα παιδιά της την ακολούθησαν και πήγαν κατευθείαν στο σπίτι. Η Πατρίσια συνέχισε να μαζεύει τα πράγματα της, όμως είδε την πελάτισσα της θυμωμένη και αναρωτήθηκε μήπως φταίει εκείνη.

Δεν είχε νόημα να θυμώνει μετά από τέσσερις ώρες φωτογράφιση. Η Σαμάνθα κάλεσε κάποιον στο τηλέφωνο και μετά από λίγο έτρεξε στην Πατρίσια, προσφέροντας της καφέ και μπισκότα. Ήθελε να κάτσουν μαζί να δουν τις φωτογραφίες και ήταν αρκετά επίμονη.

Αρνήθηκε και έφυγε

Η Πατρίσια δεν ένιωθε άνετα. Κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε και δεν ήθελε να πάρει μέρος σε αυτό. Αρνήθηκε τον καφέ, τα μπισκότα και τον δείπνο. Είπε στην πελάτισσα της ότι έπρεπε να φύγει. Μπήκε στο αυτοκίνητο και χαιρέτησε την οικογένεια. Καθώς οδηγούσε, ένα περίεργο συναίσθημα τη βασάνιζε από τότε που ξεκίνησαν τη φωτογράφιση.

Θυμήθηκε το απογοητευμένο βλέμμα της Σαμάνθα όταν έφευγε και δεν μπορούσε να το ξεχάσει. Μάλιστα, όταν έφευγε παρατήρησε από τους καθρέφτες του αυτοκινήτου ότι ήταν ακόμα θυμωμένη. Γιατί να ήθελε η Σαμάνθα να μείνει τόσο πολύ μαζί της;

Και μετά ο καφές και τα μπισκότα; Το μόνο που ήξερε η Πατρίσια ήταν ότι ήθελε να τελειώσει τη δουλειά. Θα έβλεπε τις φωτογραφίες και μετά θα τις έστελνε στη Σαμάνθα για έγκριση. Έτσι, θα πληρωνόταν και θα συνέχιζε στην επόμενη δουλειά. Όμως, ήταν πεπεισμένη ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Και οι εικόνες θα το επιβεβαιώσουν.

μία χαρούμενη φωτογραφία μιας μητέρας με τα δύο παιδιά της αλλά όταν έκανε ζουμ την εικόνα δεν μπορούσε να πιστέψει

Η τρίτη φωτογραφία

Το πρώτο πράγμα που έκανε η Πατρίσια ήταν να κοιτάξει όλες τις φωτογραφίες για να βρει την καλύτερη. Ήξερε ότι η επιτυχία στη δουλειά της, εξαρτιόταν από την ποιότητα των φωτογραφιών. Φυσικά, δεν το έκανε πρώτη φορά. Κατάφερε να διαλέξει τις δέκα καλύτερες. Άρχισε να τις επεξεργάζεται.

Ήταν χαρούμενη με τη δουλειά που είχε κάνει. Όταν όμως άνοιξε την τρίτη φωτογραφία, υπήρχε κάτι πολύ περίεργο. Η Πατρίσια δεν το είχε δει στην αρχή, αλλά όταν άρχιζε να επεξεργάζεται την εικόνα λεπτομερειακά, κάτι της τράβηξε το μάτι. Μετά από λίγα λεπτά επικράτησε σύγχυση. Δεν περίμενε να βρει κάτι τέτοιο στην εικόνα.

Η βέρα

Έκανε ζουμ στη φωτογραφία γιατί ήθελε να σιγουρευτεί ότι αυτό που είδε ήταν αληθινό, αλλά κατά βάθος ήξερε ότι δεν υπήρχε κάτι να το αμφισβητήσει. Η Σαμάνθα είχε χωρίσει και φορούσε ακόμα τη βέρα της. Ήταν πολύ περίεργο γιατί ήταν σίγουρη ότι μια χωρισμένη γυναίκα δε θα φορούσε κάτι που θα της θύμιζε την ημέρα του γάμου της.

Στην αρχή δε φαινόταν κάτι σπουδαίο. Ίσως, της άρεσε και να ήθελε να τη φοράει ακόμα και μετά το διαζύγιο της. Αλλά όσα είχαν συμβεί εκείνο το απόγευμα, σίγουρα κάτι θα σήμαιναν. Η Πατρίσια ήξερε ότι δεν ήταν δική της δουλειά και προσπάθησε να το αγνοήσει.

Όμως, θυμήθηκε την πρόθεση της Σαμάνθας που ήθελε να αντικαταστήσει τις παλιές φωτογραφίες στο σπίτι για να ξεχάσει τον πρώην της. Τότε, γιατί συνέχισε να φοράει τη βέρα; Η Πατρίσια άρχισε να σκέφτεται πολύ.

Ο πραγματικός λόγος της φωτογράφισης

Μετά από λίγες ώρες σκέψης η Πατρίσια είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Η Σαμάνθα έλεγε ψέματα όλη την ώρα. Η φωτογράφιση ήταν δικαιολογία. Ο πραγματικός λόγος ήταν η ίδια η Πατρίσια. Ήταν το πιο περίεργο πράγμα που της είχε συμβεί και πραγματικά δεν ήξερε τι να κάνει.

Μετά από λίγα λεπτά κάλεσε την αστυνομία γιατί πίστευε ότι μπορεί να ξέρουν για την περίπτωση. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι η Πατρίσια έδειξε όλες τις φωτογραφίες που είχε. Ήταν οι μόνες της αποδείξεις, αλλά δε χρειαζόταν κάτι άλλο.

Η αστυνομία γνώριζε

Όταν εξήγησε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, εκείνοι της είπαν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουγαν την ιστορία. Μάλιστα, της είπαν ότι υπάρχει δικογραφία εις βάρος της Σαμάνθας. Εκείνη τη στιγμή, η Πατρίσια ένιωσε μια ανακούφιση, καθώς κατάλαβε ότι η αστυνομία μπορούσε να βοηθήσει.

Δεδομένου ότι η Πατρίσια δεν είχε δώσει ακόμα τις φωτογραφίες στη Σαμάνθα, η αστυνομία είχε το πλεονέκτημα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της είπαν ότι η Σαμάνθα δεν ήθελε τις φωτογραφίες, απλά να την ξανά δει. Η Πατρίσια ήξερε τις προθέσεις της γυναίκας και αστυνομία θα τη βοηθούσε να τις ανακαλύψουν μαζί.

Το σχέδιο

Αφού μίλησε με τους αστυνομικούς για αρκετή ώρα κατέληξαν σε ένα σχέδιο. Η Πατρίσια θα έπρεπε να τηλεφωνήσει στη Σαμάνθα και να της πει ότι οι φωτογραφίες δεν είχαν βγει καλές. Θα της πρότεινε να βγάλουν μερικές ακόμα.

Ήταν σίγουρη ότι η Σαμάνθα θα συμφωνούσε. Έτσι έγινε και οι δύο γυναίκες έκλεισαν ραντεβού για το επόμενο πρωινό. Η Πατρίσια ενημέρωσε τους αστυνομικούς για την ώρα. Θα είχαν τον χρόνο να στηθούν στρατηγικά στο σημείο κοντά στο τροχόσπιτο για να αιφνιδιάσουν τη Σαμάνθα αν θα έκανε κάτι κακό.

Οι φόβοι της Πατρίσια

Το βράδυ η Πατρίσια δεν μπορούσε να κοιμηθεί εύκολα γιατί ένιωθε πολύ φοβισμένη για τη συνάντηση της με τη Σαμάνθα. Τι θα γινόταν αν η αστυνομία δρούσε αργά; Αν βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο; Αυτές και πολλές ακόμα άλλες ερωτήσεις δεν την άφηναν να κοιμηθεί. Αλλά, βαθιά μέσα της ήξερε ότι δεν μπορούσε να ακυρώσει τη συνάντηση.

Το επόμενο πρωί οδήγησε στο ίδιο μέρος που είχαν κάνει τη φωτογράφιση. Η Σαμάνθα μαζί με τα δύο της παιδιά ήταν εκεί και την περίμεναν. Έδειχναν όλοι τους ενθουσιασμένοι. Όμως, μόνο η Πατρίσια ήξερε τον πραγματικό σκοπό της συνάντησης.

Ο άγνωστος άνδρας

Σε αντίθεση με την πρώτη φορά η Πατρίσια δεν πρόλαβε να στήσει τον εξοπλισμό. Μόλις έβγαλε τα πάντα από το αμάξι, ένα άλλο αυτοκίνητο εμφανίστηκε δίπλα στο τροχόσπιτο. Το αυτοκίνητο ήρθε από το πουθενά και η Πατρίσια πανικοβλήθηκε.

Φοβόταν ότι η αστυνομία θα αργούσε να αντιδράσει. Ευτυχώς, έκανε λάθος. Ξαφνικά, ένας άγνωστος άνδρας βγήκε από το αμάξι και το χειρότερο ήταν ότι είχε όπλο μαζί του. Η καρδιά της Πατρίσια ήταν έτοιμη να σπάσει. Είχε δίκιο που υποψιάστηκε τη Σαμάνθα. Όλα ήταν ένα ψέμα και ανυπομονούσε την αστυνομία να έρθει.

Η αστυνομία αντέδρασε

Η Σαμάνθα και ο σύζυγος της άρχισαν να μαζεύουν τον εξοπλισμό της Πατρίσια στο αυτοκίνητο τους, όσο εκείνη ήταν γονατισμένη με τα χέρια ψηλά. Ήξερε ότι αν προσπαθούσε να τρέξει ή να ουρλιάξει, ο άνδρας θα τη χτυπούσε ή ακόμα χειρότερα θα τη σκότωνε. Όμως, μετά από λίγα λεπτά η αστυνομία έφτασε.

Ξαφνικά, τα περιπολικά ήρθαν από όλες τις κατευθύνσεις και κύκλωσαν το τροχόσπιτο. Η Σαμάνθα με τον άνδρα της δεν το περίμεναν αυτό. Η Πατρίσια ήταν φοβισμένη και έτρεξε πίσω από τα περιπολικά. Ένιωσε αμέσως ανακούφιση, καθώς γνώριζε πως δεν κινδυνεύει πλέον.

Η σύλληψη

Μέσα σε λίγα λεπτά η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι. Η Πατρίσια ήταν πολύ περήφανη για τον εαυτό της, διότι η αστυνομία δε θα είχε καταφέρει να τους πιάσει εύκολα χωρίς αυτήν. Προφανώς, η Σαμάνθα και ο σύζυγος της είχαν εμπλακεί και σε άλλες κλοπές φωτογραφικού εξοπλισμού στο παρελθόν.

Ήταν πιο εύκολο για εκείνους να συναντήσουν τους φωτογράφους σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος και στη συνέχεια να τους κλέψουν τον εξοπλισμό για να τον πουλήσουν. Αλλά, αυτή τη φορά θα ήταν η τελευταία τους προσπάθεια.

Η Πατρίσια ήταν τυχερή

Στην πραγματικότητα το ζευγάρι είχε σχεδιάσει να κλέψει τον φωτογραφικό εξοπλισμό από την πρώτη συνάντηση, αλλά ο σύζυγος της Σαμάνθας είχε πιαστεί από την αστυνομία καθώς οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα για να προλάβει να φτάσει στο τροχόσπιτο.

Έτσι, η Πατρίσια τη γλίτωσε καθαρά από τύχη. Για αυτό το λόγο η Σαμάνθα επέμενε να κάτσουν για καφέ μετά τη φωτογραφία. Όμως, δεν είχε ιδέα πόσο θα αργούσε ο άνδρας της. Αν η Πατρίσια δεν είχε δει τη βέρα, ίσως να μην καταλάβαινε τίποτα. Τα καλά νέα ήταν ότι το ζευγάρι πήγε στη φυλακή και δε θα υπήρχαν άλλα θύματα στο μέλλον.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στη φυλακή

Χάρη στην εξαιρετική δουλειά της αστυνομίας και τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, κατάφεραν να ανοίξουν την υπόθεση και ζευγάρι να περάσει πολύ καιρό στη φυλακή. Ο δικαστής έδωσε την επιμέλεια των παιδιών σε συγγενείς της Σαμάνθας.

Η αστυνομία γνώριζε ότι χωρίς τη βοήθεια της Πατρίσιας, θα χρειαζόταν μερικά χρόνια ακόμα για να κλείσει την υπόθεση. Η Πατρίσια συνέχισε να βγάζει φωτογραφίες και να γίνετε ακόμα καλύτερη στη δουλειά της.

Μάλιστα, έχει ειδικευτεί σε οικογενειακές φωτογραφίσεις. Η εμπειρία της με τη Σαμάνθα θα της μείνει αξέχαστη, όμως ήταν τόσο περήφανη για τη δουλειά της και για τη γενναιότητα που έδειξε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share