Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Κοπέλες έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό τους μέσα στο δάσος - Όταν όμως κοίταξαν πιο προσεκτικά έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν

Ανατριχίλα!

2 Ιανουαρίου 2023 07:49
Κοπέλες έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό τους μέσα στο δάσος - Όταν όμως κοίταξαν πιο προσεκτικά έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Fergie και η Lisa είναι δύο κοπέλες που είναι πολύ αγαπημένες. Μετακινούνται πάντα από το ένα μέρος στο άλλο για να αναζητήσουν την περιπέτεια και την εξερεύνηση.

Ένα καλοκαίρι έκαναν διακοπές μαζί σε ένα απομακρυσμένο μέρος. Στο σπίτι που είχαν νοικιάσει έβλεπαν μία ταινία μυστηρίου και αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στο μεγάλο δάσος που ήταν κοντά τους με την ελπίδα ότι θα βρουν κάτι συναρπαστικό.

Όταν έφτασαν στο δάσος, έβγαλαν μερικές φωτογραφίες με το κινητό τους για να αποθανατίσουν την περιπέτεια τους. Όμως, όταν κοίταξαν πιο προσεκτικά, έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

Διαβάστε επίσης: Με την πρώτη ματιά φαίνεται μία χαρούμενη φωτογραφία μιας μητέρας με τα δύο παιδιά της - Όταν έκανε ζουμ την εικόνα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της

Υπήρχε μία παράξενη φιγούρα ακριβώς πίσω τους. Βρήκαν το θάρρος και αποφάσισαν να επιστρέψουν και να το ερευνήσουν. Ήταν τόσο χαρούμενες που μία περιπέτεια μόλις ξεκινούσε.

 Κοπέλες έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό τους μέσα στο δάσος όταν όμως κοίταξαν πιο προσεκτικά τρόμαξαν

Τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα μικρό αγόρι που είχε χαθεί στο δάσος. Ήταν εκεί για πάρα πολλές ώρες και ήθελε να τους ζητήσει βοήθεια, όμως ήταν λίγο ντροπαλός, οπότε κρυβόταν. Τα κορίτσια στο τέλος, έφεραν το παιδί πίσω στην οικογένεια του και οι γονείς του θα τους είναι για πάντα ευγνώμων.

Γαμπρός ετοιμαζόταν να βγάλει φωτογραφία με τους φίλους του - Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν... (Video)

Ο γαμπρός ετοιμαζόταν με τους φίλους του να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

Έχουμε διάφορα fail σε γάμους και συνήθως αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι οι νύφες λόγω... νυφικού. Συνήθως το πατάνε και κάτι πάει στραβά, όμως σε αυτή την περίπτωση η γκάφα ανήκει σε άλλο φύλο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share