Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

40χρονος χώρισε μετά από... 24 μέρες γάμου γιατί «εξαφανίστηκε» λόγω Μουντιάλ

Απίστευτο!

15 Δεκεμβρίου 2022 15:31
40χρονος χώρισε μετά από... 24 μέρες γάμου γιατί «εξαφανίστηκε» λόγω Μουντιάλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήγε διήμερο με τους φίλους του για να δει τη Βραζιλία με την Ελβετία και τον περίμενε... διαζύγιο.

Ο λόγος για τον Αντριάνο, βετεράνο ποδοσφαιριστή ο οποίος χώρισε μετά από.. 24 μέρες γάμου!

Ο 40χρονος, ο οποίος φμολογείται ότι ξόδεψε 13.000 λίρες σε 18 ιερόδουλες για να αντιμετωπίσει την απογοήτευση από την αποτυχημένη μεταγραφή του στη γαλλική Χάβρη το 2015, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο μήνα.

Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει να παντρευτεί στις 30 Νοεμβρίου, αλλά αποφάσισε να επισπεύσει το γάμο και το μοιράστηκε δημοσίως στο Instagram.

Ο Αντριάνο πήγε στη Βίλα Κρουζέιρο, μια συνοικία του Ρίο ντε Τζανέιρο, για να συναντήσει τους φίλους του και να παρακολουθήσει τον αγώνα της Βραζιλίας με την Ελβετία.

Ο πρώην αστέρας της Ίντερ Μίλαν, της Πάρμα, της Ρόμα, της Κορίνθιανς και της Φλαμέγκο φέρεται να πέρασε δύο ημέρες στη Βίλα Κρουζέιρο, όπου μεγάλωσε, πριν επιστρέψει στο σπίτι του στη Μεσκίτα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μεσκίτα και ο Αντριάνο διαφωνούσαν για το πού βρισκόταν το διήμερο και χώρισαν μετά από έντονο καβγά. Η Μεσκίτα έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της στο Instagram με τον Αντριάνο- λίγες εβδομάδες αφότου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι ακύρωσε επίσης μια προγραμματισμένη γιορτή με την οικογένεια και τους φίλους τους το Σαββατοκύριακο μετά τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει ακόμα ελπίδα για το ζευγάρι, καθώς έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί πέντε φορές στο παρελθόν. Ο Αντριάνο αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2016, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Πέρασε αρκετά χρόνια στην Ίντερ και κατέκτησε τέσσερις τίτλους στη Serie A. Επίσης, σημείωσε 27 γκολ σε 48 παιχνίδια με τη Βραζιλία.

Ένα από τα πιο διάσημα γκολ του το σημείωσε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2004 εναντίον της Αργεντινής. Η Βραζιλία είχε κερδίσει με 4-2 στα πέναλτι.

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου - Όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό… λιποθύμησε (Video)

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε! Ενώ, σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού της εμφανίστηκε ντυμένη νύφη. Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Αφού αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλους, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την περίφημη πρώτη νύχτα του γάμου.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γαμπρός κάθισε στο κρεβάτι, όπου ήταν απλωμένα ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς. Τα μάτια του ήταν συνεχώς καρφωμένα στο πρόσωπο της εκθαμβωτικης νύφης, η οποία πλησίασε τον καθρέφτη και άρχισε να ξεντύνεται.

Ωστόσο, το χαμόγελο του γαμπρού διαδέχθηκε μια έκφραση απορίας και απογοήτευσης. Η νύφη άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια ψεύτικη κούκλα – από το πρόσωπο μέχρι το στήθος της. Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν πήγε να βγάλει την… μασέλα της, όπου και ο γαμπρός έπεσε λιπόθυμος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share