Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Στο πρώτο ραντεβού τους εμφανίστηκε ντυμένη νύφη - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

25 Σεπτεμβρίου 2020 14:39
Στο πρώτο ραντεβού τους εμφανίστηκε ντυμένη νύφη - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Πόσο σοκαριστικό μπορεί να είναι για έναν άντρα να βλέπει την κοπέλα που έκλεισαν ραντεβού να εμφανίζεται ντυμένη νύφη; Σίγουρα πολύ! Και μιας και μιλάμε για νύφες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη άκουσε πως ο γάμος της θα κοστίσει 30.000 ευρώ.

Η Λάουρα Μπάμπλ εμφανίστηκε στο πρώτο της ραντεβού με κάποιον φορώντας νυφικό. Μην σας τρομάζει, δεν είναι κάποια απελπισμένη. Είναι απλά κωμικός και Youtuber και αυτή ήταν μία ακόμη από τις ξεκαρδιστικές τις φάρσες και φυσικά δεν έμεινε μόνο σε ένα ραντεβού.

Αναμενόμενο ήταν οι άντρες που έβγαιναν μαζί της να πάθαιναν σοκ με αποκορύφωμα κάποιον που μόλις την είδε άρχισε να τρέχει μακριά.

Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους η νύφη τράκαρε και έπαθε αμνησία. Η αντίδραση του συζύγου; Θα σας συγκλονίσει!

Η Justice και ο Jeremy Stamper από την Virgina παντρεύτηκαν σε μια υπέροχη τελετή, περιτριγυρισμένοι από φίλους και οικογένεια. Ήταν ακριβώς αυτό που ήλπιζαν και ήξεραν ότι πάντα θα κρατούν την ανάμνηση σαν θησαυρό. Αλλά μερικές μόλις εβδομάδες αργότερα, κάτι συνέβη που άλλαξε τόσο τις ζωές τους αλλά και αυτή την πολύτιμη ανάμνηση.

Η Justice βρέθηκε σε ένα φρικτό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το αυτοκίνητο της διαλύθηκε και η Justice τραυματίστηκε άσχημα. Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο ήταν ξεκάθαρο ότι είχε διαταραχή μετατραυματικού στρες και δυσκολευόταν να μιλήσει.

Τότε οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε πάει αμνησία, αλλά μόνο για το τελευταίο διάστημα, τις πέντε περίπου προηγούμενες εβδομάδες.

Για τον Jeremy ήταν σαν γροθιά στο στομάχι. Η γυναίκα του δεν θυμόταν ότι τον παντρεύτηκε. Της έδειξε τις φωτογραφίες του γάμου τους, αλλά δεν κατάφερε να θυμηθεί τίποτα. Ήταν και οι δύο συντετριμμένοι.

O Jeremy αποφάσισε ότι το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ήταν να αντικαταστήσει τις αναμνήσεις που τους είχε κλέψει η αμνησία. Αν δεν θυμόταν τον όμορφο γάμο τους, τότε θα τον ξαναοργάνωνε, με κάθε λεπτομέρεια. Αλλά οι γάμοι είναι ακριβοί και απαιτούν πολύ χρόνο για να σχεδιαστούν.

Αποφάσισε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι ενημέρωσε την κοινότητα του γι’αυτό που είχε συμβεί στην Justice, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ακολούθησε. Η υποστήριξη ήταν τεράστια, ήρθαν εθελοντές, τους έδωσαν χρήματα και τους βοήθησαν με τα λουλούδια, τα τραπέζια, το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Πριν καν το καταλάβει, είχε συγκεντρώσει περίπου 10.000 δολάρια και τα υπόλοιπα πράγματα τους τα είχαν κάνει δωρεά. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελετή, ο Jeremy και η Justice παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά – αλλά για την Justice ήταν σαν πρώτη φορά και ήταν τόσο μαγική όσο ήλπιζε.

Ο Jeremy δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Συγκεντρώθηκαν σε ένα όμορφο πάρκο μέσα στη φύση και άφησαν το συναίσθημα να τους παρασύρει.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό το θέμα: Νύφη μαθαίνει ότι ο γάμος της κοστίζει 30.000 ευρώ και τον ακυρώνει αμέσως. Δείτε τι θα κάνει με τα λεφτά και θα σοκαριστείτε!

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share