Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου - Όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό… λιποθύμησε (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

14 Δεκεμβρίου 2022 21:38
Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου - Όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό… λιποθύμησε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε! Ενώ, σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού της εμφανίστηκε ντυμένη νύφη. Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Αφού αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλους, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την περίφημη πρώτη νύχτα του γάμου.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γαμπρός κάθισε στο κρεβάτι, όπου ήταν απλωμένα ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς. Τα μάτια του ήταν συνεχώς καρφωμένα στο πρόσωπο της εκθαμβωτικης νύφης, η οποία πλησίασε τον καθρέφτη και άρχισε να ξεντύνεται.

Ωστόσο, το χαμόγελο του γαμπρού διαδέχθηκε μια έκφραση απορίας και απογοήτευσης. Η νύφη άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια ψεύτικη κούκλα – από το πρόσωπο μέχρι το στήθος της. Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν πήγε να βγάλει την… μασέλα της, όπου και ο γαμπρός έπεσε λιπόθυμος.

Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους η νύφη τράκαρε και έπαθε αμνησία. Η αντίδραση του συζύγου; Θα σας συγκλονίσει!

Η Justice και ο Jeremy Stamper από την Virgina παντρεύτηκαν σε μια υπέροχη τελετή, περιτριγυρισμένοι από φίλους και οικογένεια. Ήταν ακριβώς αυτό που ήλπιζαν και ήξεραν ότι πάντα θα κρατούν την ανάμνηση σαν θησαυρό. Αλλά μερικές μόλις εβδομάδες αργότερα, κάτι συνέβη που άλλαξε τόσο τις ζωές τους αλλά και αυτή την πολύτιμη ανάμνηση.

Η Justice βρέθηκε σε ένα φρικτό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το αυτοκίνητο της διαλύθηκε και η Justice τραυματίστηκε άσχημα. Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο ήταν ξεκάθαρο ότι είχε διαταραχή μετατραυματικού στρες και δυσκολευόταν να μιλήσει.

Τότε οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε πάει αμνησία, αλλά μόνο για το τελευταίο διάστημα, τις πέντε περίπου προηγούμενες εβδομάδες.

Για τον Jeremy ήταν σαν γροθιά στο στομάχι. Η γυναίκα του δεν θυμόταν ότι τον παντρεύτηκε. Της έδειξε τις φωτογραφίες του γάμου τους, αλλά δεν κατάφερε να θυμηθεί τίποτα. Ήταν και οι δύο συντετριμμένοι.

O Jeremy αποφάσισε ότι το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ήταν να αντικαταστήσει τις αναμνήσεις που τους είχε κλέψει η αμνησία. Αν δεν θυμόταν τον όμορφο γάμο τους, τότε θα τον ξαναοργάνωνε, με κάθε λεπτομέρεια. Αλλά οι γάμοι είναι ακριβοί και απαιτούν πολύ χρόνο για να σχεδιαστούν.

Αποφάσισε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι ενημέρωσε την κοινότητα του γι’αυτό που είχε συμβεί στην Justice, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ακολούθησε. Η υποστήριξη ήταν τεράστια, ήρθαν εθελοντές, τους έδωσαν χρήματα και τους βοήθησαν με τα λουλούδια, τα τραπέζια, το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Πριν καν το καταλάβει, είχε συγκεντρώσει περίπου 10.000 δολάρια και τα υπόλοιπα πράγματα τους τα είχαν κάνει δωρεά. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελετή, ο Jeremy και η Justice παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά – αλλά για την Justice ήταν σαν πρώτη φορά και ήταν τόσο μαγική όσο ήλπιζε.

Ο Jeremy δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Συγκεντρώθηκαν σε ένα όμορφο πάρκο μέσα στη φύση και άφησαν το συναίσθημα να τους παρασύρει.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό το θέμα: Νύφη μαθαίνει ότι ο γάμος της κοστίζει 30.000 ευρώ και τον ακυρώνει αμέσως. Δείτε τι θα κάνει με τα λεφτά και θα σοκαριστείτε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share