Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Κρυφή κάμερα καταγράφει 2 σκυλιά να θυσιάζονται για να σώσουν ένα μωρό από φίδι - Η κατάληξη ραγίζει καρδιές!

Αληθινή αγάπη!

9 Δεκεμβρίου 2022 11:11
Κρυφή κάμερα καταγράφει 2 σκυλιά να θυσιάζονται για να σώσουν ένα μωρό από φίδι - Η κατάληξη ραγίζει καρδιές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγίζει καρδιές η κίνηση αλλά και η κατάληξη δύο σκυλιών. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε κρυφή κάμερα, 2 μικρά κουτάβια θέλησαν να σώσουν το μωρό της οικογένειας από μία κόμπρα. Ωστόσο, τι έγινε στη συνέχεια;

Συγκεκριμένα, η απίστευτη μάχη που έδωσαν με το φίδι στοίχισε στο ένα σκυλί τη ζωή του και στο άλλον την όρασή του. Οι σκύλοι δεν είναι απλά οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου -δείτε εδώ μια ακόμα συγκινητική ιστορία-, αλλά πολλές φορές μπορούν να γίνουν και οι καλύτεροι προστάτες του. Όπως έγινε πρόσφατα στο Κινταπάγουαν των Φιλιππίνων.

Ο πατέρας και η μητέρα της οικογένειας είχαν φύγει για δουλειά και είχαν αφήσει την νταντά να προσέχει το ενός έτους μωράκι τους, το οποίο κοιμόταν. Σε κάποια φάση, ένα φίδι έκανε την εμφάνισή της στην αυλή, όμως τα δύο σκυλιά της αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο και για δύο λεπτά έδιναν μεγάλη μάχη μαζί της, προκειμένου να την αποτρέψουν από το να μπει στο σπίτι ή να πλησιάσει τα παιχνίδια του μικρού.

Με τα τραβήγματα και τις δαγκωματιές τους, κατάφεραν να σκοτώσουν το φίδι, όμως και τα δύο το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Η Μίλει (το μαύρο σκυλάκι) σκοτώθηκε μετά από δάγκωμα που δέχθηκε, ενώ η Μόξι τυφλώθηκε από το δηλητήριο που της πέταξε η κόμπρα.

"Η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν στην δουλειά. Όταν γυρίσαμε η κοπέλα που μας βοηθάει, μας ενημέρωσε για το τι έγινε και κοιτάξαμε τις κάμερες. Σοκαριστήκαμε, αλλά νιώθουμε υπερήφανοι για τα δύο σκυλιά μας", είπε ο πατέρας της οικογένειας, Ζαιμέ Σέλιμ, συμπληρώνοντας πως θα είναι πάντα υπόχρεος σε αυτά για την μάχη που έδωσαν.

Δείτε το βίντεο:

Ένας γιγάντιος σκύλος επιτίθεται σε μικρό γατάκι - Αυτό που έκανε στη συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Αυτός ο τεραστίων διαστάσεων σκύλος επιτέθηκε σε ένα μικρό γατάκι στο δρόμο. Τότε εκείνο αντέδρασε με τον πιο μη αναμενόμενο τρόπο...

Ποτέ να μην υποτιμήσετε μία γάτα που θέλει να προστατεύσει τα μικρά της. Μάλιστα έχουμε δει και γάτα να προστατεύει μέχρι και άνθρωπο από επίθεση σκύλου, και έχουμε μείνει άναυδοι.

Ένας άνδρας στην Ταϊλάνδη έχει βγάλει βόλτα τον τεράστιο σκύλο του, όταν είδαν ένα μικρό γατάκι με την μαμά του. Το σκυλί το έχει σε λουράκι και το αφήνει για λίγο να πάει προς το μέρος τους για να παίξουν. Όμως δεν συνέβη αυτό περίμενε.

Αυτό το σκυλί είναι τουλάχιστον δέκα φορές το μέγεθος από το γατάκι, οπότε δεν είμαι βέβαιος τι σκεφτόταν. Προφανώς και η μάνα γάτα έκανε την ίδια σκέψη. Κυριολεκτικά ήταν έτοιμη να πετάξει για να προστατεύσει το μωρό της. Σύμφωνα με το βίντεο ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε ότι ο σκύλος του θα γινόταν επιθετικός, γι’αυτό και στην αρχή γέλασε γιατί το θεώρησε πολύ γλυκό να παίξουν μεταξύ τους.

Είτε το σκυλί απλά ήθελε να παίξει ή αν θα μπορούσε να έχει βλάψει το γατάκι, είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το προστατευτικό ένστικτο της γάτας όμως ξύπνησε, όταν του έδωσε να καταλάβει ότι το μωρό της δεν ήταν διαθέσιμο για το κάνει οτιδήποτε ο σκύλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share