Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την κούκλα έγκυο που είχε κοιλιακούς μέχρι τον 9ο μήνα; Θα πάθετε πλάκα αν δείτε το μωρό που γέννησε (photos)

Θύελλα αντιδράσεων για τις φωτογραφίες!

17 Νοεμβρίου 2022 14:12
Θυμάστε την κούκλα έγκυο που είχε κοιλιακούς μέχρι τον 9ο μήνα; Θα πάθετε πλάκα αν δείτε το μωρό που γέννησε (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι θυμόμαστε την Sarah Stage, το όμορφο μοντέλο που ακόμη και στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της διέθετε καλοσχηματισμένους κοιλιακούς. Οι φωτογραφίες που δημοσίευε καθημερινά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ακόμη και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της η Sarah πόζαρε με τα εσώρουχά της και μας έδειχνε όλο υπερηφάνεια την ιδιαίτερα μικρή κοιλιά της και το πολύ αδύνατο (για τα δεδομένα της) κορμί.

Και να που το γνωστό μοντέλο επιτέλους έφερε στον κόσμο το μωράκι της και φυσικά φρόντισε να μας το δείξει, κλείνοντας έτσι τα κακά στόματα που σημείωναν πως το παιδί της θα γεννηθεί λιποβαρές. Την περασμένη Τρίτη, λοιπόν, έφερε στον κόσμο το γιο της James ο οποίος μάλιστα ζυγίζει περίπου 3.600! Η μαμά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δε σταματά να μας δείχνει τον πανέμορφο μπέμπη της.

Παρόλο που διαφωνούμε απόλυτα με το πρότυπο που λάνσαρε, χαιρόμαστε πολύ που το μωρό της είναι υγιές. Να της ζήσει!

Νεογέννητο μωρό

Νεογέννητο μωρό

Ανεπανάληπτο: Γυναίκα έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε δίδυμα!

Η Cara Winhold ήθελε να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι και παρά τις επαναλαμβανόμενες και επώδυνες αποβολές, τα κατάφερε με τον πιο απίστευτο τρόπο. Έμεινε έγκυος 2φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε διδυμάκια! Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι αληθινό γεγονός που μάλιστα, εξηγείται επιστημονικά.

Δείτε επίσης: Ανακοινώνει στους γονείς της ότι είναι έγκυος ενώ τους καταγράφει με κρυφή κάμερα. Η αντίδραση του πατέρα; Ανεκτίμητη! (Video)

H απίστευτη διπλή εγκυμοσύνη της είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, γνωστό ως επικύηση και συμβαίνει όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η Winhold και ο σύζυγός της απέκτησαν τον πρωτότοκο γιο τους Wyatt, ο οποίος είναι 3 ετών σήμερα, το 2018 και θέλανε να του χαρίσουνε ένα αδερφάκι. Αλλά δυστυχώς, η Cara απέβαλε συνεχώς. Μάλιστα η δεύτερη αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία για το ζευγάρι.

«Το μωράκι είχε κολλήσει στον τράχηλο της μήτρας και αιμορραγούσα ακατάπαυστα. Έκανα δύο μεταγγίσεις αίματος», δήλωσε ενώ παραδέχτηκε ότι φοβόταν να μείνει ξανά έγκυος.

«Φοβόμουν πολύ να μείνω ξανά έγκυος, αλλά ήθελα κι άλλο παιδάκι. Ήμουν αισιόδοξη και δεν ήθελα να τα παρατήσω», είπε η Winhold η οποία δικαιώθηκε το 2021 όπου έμεινε έγκυος 2 φορές! Μετά την γέννηση των γιων της είπε ότι η ζωή βρήκε τον τρόπο να την ξεπληρώσει μετά τις επαναλαμβανόμενες απώλειες που βίωσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share