Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ακραία μέθοδος αδυνατίσματος κυκλοφορεί στο TikTok: "Κλείδωσε" το στόμα της με σιδεράκια για να μην τρώει (video)

H εφευρετικότητα των ανθρώπων εκπλήσσει

16 Νοεμβρίου 2022 12:50
Ακραία μέθοδος αδυνατίσματος κυκλοφορεί στο TikTok:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα από τη Νότια Αφρική κατέφυγε σε μια ακραία λύση προκειμένου να χάσει βάρος ώστε να μπορέσει να κάνει επέμβαση μείωσης στήθους.


Η Aviwe Mazosiwe προσπαθούσε να χάσει βάρος για να πληροί τις προϋποθέσεις για μια επέμβαση μείωσης του στήθους που ελπίζει ότι θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής της. Είχε καταφέρει να χάσει 12 κιλά με διαλειμματική νηστεία, αλλά όταν άρχισε να μην χάνει άλλα αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα.

Δείτε επίσης το βίντεο με τον σκύλο ήρωα που σώσει το μωράκι

Έτσι τον περασμένο Ιούνιο τοποθέτησε ένα μηχανισμό με σιδεράκια στα δόντια της. Πρόκειται για ορθοδοντικούς βραχίονες με σύρματα τυλιγμένα μέσα από αυτούς, τα οποία προσαρμόζονται στα δόντια του χρήστη για να κρατούν το σαγόνι κλειστό.

Όπως ήταν λογικό η αμφιλεγόμενη μέθοδος της Aviwe που άρχισε να μοιράζεται την εμπειρία της στο TikTok προκάλεσε αντιδράσεις.

«Είχα τόσα πολλά αρνητικά σχόλια, αλλά δεν μπορώ να τα θυμηθώ όλα, επειδή έκανα ό,τι μπορούσα για να μην επικεντρωθώ σε αυτά», δήλωσε η Aviwe στη The Sun.

Η Aviwe εγκατέστησε τα σιδεράκια στα τέλη Ιουνίου και τα κράτησε για 7 εβδομάδες όπου έχασε 14,3 κιλά καθώς κατανάλωνε μόνο τρόφιμα σε υγρή μορφή όπως smoothies, σούπες και γιαούρτι.

Μετά την αφαίρεση του μηχανισμού από το στόμα της, η Aviwe κατάφερε να απολαύσει το αγαπημένο της χάμπουργκερ, αν και έπρεπε να περιμένει μια μέρα, επειδή οι μύες του σαγονιού της χρειάζονταν χρόνο για να προσαρμοστούν μετά από επτά εβδομάδες που ήταν κολλημένοι στην ίδια θέση.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6yOM47UiDIY&feature=emb_title&ab_channel=VordinaEyoh

«Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο ακραίο, αλλά πραγματικά με βοήθησε», εξήγησε η Aviwe Mazosiwe

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google αποκαλύπτει ότι η ιστορία της Aviwe δεν είναι ασυνήθιστη. Τα σιδεράκια αδυνατίσματος είναι πολύ δημοφιλή στη Νότια Αφρική με3 δεκάδες ανθρώπους να καταγράφουν στο Youtube τις εμπειρίες τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share