Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκύλος γίνεται ήρωας σώζοντας ένα μικρό παιδάκι - To γλύτωσε από το κατοικίδιο του γείτονα (video)

Απίστευτος συγχρονισμός και ταχύτητα!

14 Νοεμβρίου 2022 15:07
Σκύλος γίνεται ήρωας σώζοντας ένα μικρό παιδάκι - To γλύτωσε από το κατοικίδιο του γείτονα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκύλος ενός σπιτιού γλίτωσε το παιδάκι όταν ένας γειτονικός σκύλος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.
Ένα βίντεο από την Φλόριντα των ΗΠΑ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αίσθηση αφού ο σκύλος μιας οικογένειας σώζει το αγοράκι τους από επίθεση του σκύλου του γείτονα.

Στο βίντεο, ο μικρός τρέχει στο γρασίδι της αυλής του και ο σκύλος του σπιτιού είναι από πίσω. Ενώ παίζουν, ο σκύλος του γείτονα κινείται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου απειλητικά προς το παιδί.

Τότε ο σκύλος της οικογένειας μπαίνει μπροστά στο παιδί και το πετάει κάτω για να το προστατεύσει. Στη συνέχεια εμφανίζεται και δεύτερος σκύλος από το σπίτι ενώ εμφανίζεται και ο γείτονας, ο οποίος μαζεύει τον δικό του σκύλο, καθώς και η μητέρα που παίρνει στο παιδάκι στην αγκαλιά της.

Ήθελε να περάσει από την ασφάλεια το αεροδρομίου κουβαλώντας την τέφρα του συντρόφου της μέσα σε ερωτικό βοήθημα (video)

Σε τι μπελάδες την έβαλε το sex toy;

Σε μπελάδες μπήκε μια φοιτήτρια από την Αυστραλία κατά την διάρκεια ελέγχου σε αεροδρόμιο. Η κοπέλα είχε μαζί της ένα ερωτικό βοήθημα στο οποίο είχε βάλει μέσα τις στάχτες του νεκρού συντρόφου της.

Mάθετε ποιος tik toker συλλήφθηκε

Η περιπέτεια της 23χρονης Sarah Button έγινε γνωστή από την ίδια, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, που έγινε viral. Η νεαρή φοιτήτρια ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί σε πτήση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν οι αρχές σήμαναν συναγερμό.

«Πήραν εμένα και τη φίλη μου στην άκρη χωρίς να δώσουν πολλές εξηγήσεις», ανέφερε η Sarah, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να καλέσει τον πατέρα της για να ζητήσει βοήθεια από την πρεσβεία της Αυστραλίας.

Όπως εξήγησε, ο σύντροφός της, λίγο πριν πεθάνει, της έκανε δώρο το ερωτικό βοήθημα για να γελάσουν. «Αρχικά προοριζόταν ως ένα αστείο. Ειλικρινά είναι το πιο αστείο πράγμα που έκανε ποτέ, θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτό.

Μου αρέσει επίσης που τον παίρνω μαζί μου σε μέρη όπου είχαμε ονειρευτεί να πάμε».

Η ασφάλεια του αεροδρομίου όμως σήμανε συναγερμό. «Τους εξήγησα τι ήταν, ήταν όμως μια γυναίκα εργαζόμενη που δεν καταλάβαινε και οι άντρες εργαζόμενοι δεν ήταν χαρούμενοι με τη χυδαιότητα όσων προσπαθούσα να εξηγήσω. Μια ώρα αργότερα, ένας ανώτερος υπάλληλος ήρθε και μας έβαλε να υπογράψουμε ένα πολύ μεγάλο έγγραφο και είπε ότι αν βγαίναμε από τις πόρτες θα μας συλλαμβάνανε».

Τελικά η περιπέτεια της Sarah και της φίλης της έληξε λίγο αργότερα, με την ασφάλεια του αεροδρομίου να τις αφήνει να φύγουν. Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok έχει συγκεντρώσει περίπου 5 εκατομμύρια προβολές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share