Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη παραγγελία σε ζαχαροπλάστες: Ζήτησαν… τούρτα με κατσαρίδες και την έφτιαξαν - Το αποτέλεσμα απλά σοκαριστικό (video)

Θα πάθετε πλάκα!

6 Οκτωβρίου 2022 21:21
Απίστευτη παραγγελία σε ζαχαροπλάστες: Ζήτησαν… τούρτα με κατσαρίδες και την έφτιαξαν - Το αποτέλεσμα απλά σοκαριστικό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια περίεργη παραγγελία δέχθηκαν ζαχαροπλάστες στην Κόρινθο: Έφτιαξαν τούρτα με κατσαρίδες (από ζαχαρόπαστα φυσικά). Με την ευκαιρία, δείτε τον 70χρονο Έλληνα ταξιτζή στη Νέα Υόρκη που γίνεται viral παίζοντας... τρελό μπάσκετ!

Έφτιαξαν… τούρτα με κατσαρίδες

Η τούρτα έγινε προφανώς κατόπιν παραγγελίας, κάτι που αναλαμβάνει να κάνει το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο στην Κόρινθο. Η δημιουργία έκανε θραύση στα social media, αφού είχε μεγάλο αριθμό reactions και σχολίων για τα δεδομένα της σελίδας, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «αηδία» και άλλους να το διασκεδάζουν.

«Λευκό» θαύμα στο σπίτι: Με μαγειρική σόδα και ακόμη ένα υλικό αποχαιρετάτε για πάντα τις κατσαρίδες!

Μπορούμε να αντιληφθούμε απόλυτα τον τρόμο σου μόλις δεις κατσαρίδες στο σπίτι. Νιώθεις πως το απαίσιο αυτό ζιζάνιο καταπατά την περιουσία σου και σε προκαλεί τόσο φανερά!

Συμπεριφέρεται και κινείται περίεργα, ασύλληπτα γρήγορα. Εσύ, αισθάνεσαι στιγμιαία ανήμπορος/-η, πως αδυνατείς να επιβληθείς και να το εξοντώσεις. Δεν έχεις όμως άλλη επιλογή παρά να ριχτείς στη μάχη και να παλέψεις! Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με τη μαγειρική σόδα για να κάνετε τη κεραμεική εστία λαμπίκο.

Κάποιοι λένε πως ο φόβος μας γι’ αυτά τα μικρά παράξενα όντα πηγάζει απ’ το γεγονός ότι είναι τα μοναδικά στη γη που θα επιβιώσουν από μια πυρηνική καταστροφή. Όπως και να έχει όμως, παραβιάζουν την ιδιωτικότητα και την ηρεμία σου! Με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν και τρυπώνουν στο σπιτικό σου, εισχωρούν στη ζωή σου και μολύνουν την αισθητική σου, αλλά και την υγιεινή του χώρου σου.

Ξέρουμε πως θες να κάνεις τα πάντα για να γλυτώσεις από αυτόν τον φρικτό επισκέπτη. Πως θα το πετύχεις αυτό; Εκτός από την επιλογή της οριστικής απεντόμωσης, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τρόποι που μπορείς να ακολουθήσεις για να εμποδίσεις την εμφάνισή τους. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να εντοπίσεις τον κατάλληλο!

κατσαριδεσ-μαγειρικη-σοδα-σπιτι-6-10

Η παγίδα με άχνη & μαγειρική σόδα

Ένας άλλος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις κατσαρίδες στο σπίτι είναι με άχνη ζάχαρη και μαγειρική σόδα. Μπορείς, λοιπόν, να δημιουργήσεις ένα μείγμα από ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης στην ποσότητα που θα επιλέξεις εσύ, ανάλογα πάντα με το μέγεθος του προβλήματος. Πασπάλισε λίγο από το μείγμα σου κοντά σε σημεία που έχεις παρατηρήσει ότι λατρεύουν να επισκέπτονται.

Μπορείς αν θες να αφήσεις λίγο σε μια γωνιά του σπιτιού σου, μέσα σε ένα ρηχό πιάτο. Η ζάχαρη θα κάνει τη μαγειρική σόδα να μοιάζει με πραγματική νοστιμιά και τα πλάσματα που σε ενοχλούν δε θα μπορούν να αντισταθούν στο μείγμα σου! Όσα το δοκιμάσουν, θα οδηγηθούν στο θάνατο διότι, η σόδα αντιδρά με τα οξέα του στομάχου τους και τα κάνει να «σκάνε»!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share