Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο πραγματικός «Greek Freak»: 70χρονος Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη γίνεται viral παίζοντας... τρελό μπάσκετ!

Ασυγκράτητος!

5 Οκτωβρίου 2022 15:03
Ο πραγματικός «Greek Freak»: 70χρονος Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη γίνεται viral παίζοντας... τρελό μπάσκετ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες ένας Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη ο οποίος παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με χρήστες των social media είναι ηλικίας 70 ετών, οι ικανότητές του στο μπάσκετ «βάζουν τα γυαλιά» σε πολύ νεότερούς του αθλητές.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Παπουτσής ο οποίος, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο Instagram, σκοράρει από παντού και όπως θέλει. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα «μαγικά» στο μπάσκετ τα κάνει φορώντας μποτάκια ορειβασίας.

Στη δημοσιότητα του Έλληνα ταξιτζή στην Νέα Υόρκη συνέβαλε ο αθλητής Luc A Menard ο οποίος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram κάποια από τα βίντεο με τα απίθανα καλάθια μπάσκετ. Στα βίντεο ο Παπουτσής φαίνεται να προκαλεί περαστικούς στη Νέα Υόρκη για το αν μπορεί να στείλει τη μπάλα στο καλάθι του μπάσκετ ενώ ο ίδιος είναι έξω από το γήπεδο.

Σε άλλα βίντεο ο Έλληνας ταξιτζής σκοράρει μπροστά σε πολύ νεότερους αντιπάλους επιδεικνύονοτας και τον καταπληκτικό χειρισμό της μπάλας μπάσκετ. Ο ίδιος αφιερώνει, δε, ορισμένα από τα βίντεό του σε παιδιά με κινητικά ή νοητικά προβλήματα προσθέτοντας ότι σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε.

Εικόνα που "τσακίζει" καρδιές: Κουτάβι παρηγορεί με μια αγκαλιά την άρρωστη αδερφή του που παλεύει με θανατηφόρα λοίμωξη σε κτηνιατρική κλινική

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα κουτάβι από την Αίγυπτο δείχνει την αγάπη του στην άρρωστη αδελφή του που αναρρώνει από έναν θανατηφόρο ιό. Ενώ, μια νεαρή γυναίκα λέει στο κουτάβι της ότι είναι έγκυος με την αντίδρασή του θα σας κάνει να «λιώσετε»!

Τα δύο νεαρά σκυλιά είχαν εισαχθεί σε κτηνιατρική κλινική στο Κάιρο, όπου διαγνώστηκαν με μία θανατηφόρα λοίμωξη που προκλήθηκε από έναν άκρως επικίνδυνο ιό. Ενώ το αρσενικό είχε ανταποκριθεί καλά στη θεραπεία, το θηλυκό κουτάβι ήθελε περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει.

Φωτογραφίες δείχνουν τα δύο σκυλιά να βρίσκονται μαζί στην κλινική, με τον αδελφό να έχει τοποθετήσει το πόδι του στην αδελφή του, καθώς εκείνη λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, για να την παρηγορήσει.

Το αρσενικό κουτάβι από τότε που συνήλθε, προσέχει την αδελφή του προσπαθώντας να της δείξει την αγάπη και την υποστήριξή του.

Ο Δρ. Mohammad Bu Yahya, ο οποίος τράβηξε το βίντεο στην κλινική Africano Center στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα, δήλωσε ότι τα αδέλφια εισήχθησαν για να αντιμετωπίσουν τη θανατηφόρα λοίμωξη λίγες μέρες νωρίτερα.

Αφού κατέγραψε την αξιολάτρευτη στιγμή στο κινητό του τηλέφωνο, τη δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα όπου παρακολούθησαν το βίντεό του χιλιάδες άτομα.

“Μετά από τέσσερις μέρες εντατικής θεραπείας κι αφότου πέρασα όλη τη νύχτα μαζί τους, το αγόpι είναι πολύ καλύτερα, αλλά το κοpίτσι εξακολουθεί να υποφέρει.”

Το αγόρι δείχνει την αγάπη και τη φροντίδα στην αδερφή του και μας ζητά να την βοηθήσουμε.”

Ο Δρ. Bu Yahya είπε ότι και τα δυο κουτάβια αργότερα ανάρρωσαν τελείως από τη λοίμωξη που προκάλεσε ο ιός parvo. Η οξεία λοίμωξη από τον ιό Parvo – ο οποίος προκαλεί ναυτία, έμετο, πυρετό και αιματηρή διάρροια – μπορεί να σκοτώσει κουτάβια και νεαρά σκυλιά αν αυτά μείνουν χωρίς θεραπεία.

Τα σκυλιά μπορούν να μεταδώσουν την ασθένεια μέσω των κοπράνων, από μολυσμένο χώμα ή αντικείμενα που φέρουν τον ιό.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share