Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Ξεκίνησε να κουρεύει έναν σκύλο όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί!

Απίστευτο!

15 Αυγούστου 2022 09:19
Ξεκίνησε να κουρεύει έναν σκύλο όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Luis Antoniο Caballero δεν πλένει και κουρεύει απλά τους σκύλους που έρχονται στο κουρείο του. Ο Αργεντίνος κουρέας κατοικίδιων χορεύει κιόλας με τους πελάτες του και έχουμε ένα βίντεο που το αποδεικνύει.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έβαλαν μια κρυφή κάμερα σε ένα αδέσποτο σκύλο - Αυτό που κατέγραψαν, ραγίζει καρδιές…

Ο Caballero, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του PetShop Perrito Feliz στο Μπουένος Άιρες μαζί με την γυναίκα του, Gabriella, πρόσφατα έπλενε τον σκύλο ενός πελάτη ενώ άκουγε μουσική. Μην μπορώντας να κρατηθεί (άκουγε το Love Shack των Β52s, δεν τον κατηγορούμε), ο 58χρονος άρχισε να κουνιέται ενώ η γυναίκα του έφτιαχνε τσάι.

Όταν επέστρεψε, έβγαλε το κινητό της και κατέγραψε την γλυκιά αυτή στιγμή. Δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε το χαμόγελο σας όταν τους δείτε να χορεύουν. Το βίντεο έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές και μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Caballero αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στους αδέσποτους σκύλους.

Είναι ο καλύτερος κουρέας σκύλων!

Δείτε το βίντεο

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για… Όταν έβαλε μία κρυφή κάμερα, δεν πίστευε στα μάτια του!

«Ποιος κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος; Οι άντρες ή οι γυναίκες;» Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Παράλληλα, 27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Για να τονίσουν το γεγονός ότι οι γυναίκες γενικά κουβαλάνε μεγαλύτερα φορτία, η ταινία δείχνει τη μέρα μιας νεαρή μητέρας στο Τόκιο με τον άντρα της και το γιο της. Ο άντρας της την παρακολουθεί κρυφά μέσα από ένα βανάκι, αλλά μένει άφωνος όταν ανακαλύπτει τι συμβαίνει όταν αυτός βρίσκεται στη δουλειά.

Εσείς ξέρετε πως περνάει ο σύντροφος σας τη μέρα του; Αυτός ο άντρας φάνηκε να εκπλήσσεται από αυτά που κάνει η γυναίκα του από το πρωί ως αργά το βράδυ.

Πολλές φορές θεωρούμε δεδομένα πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες. Ένα απλό «ευχαριστώ» μια στο τόσο βοηθάει στο να δείξουμε την υποστήριξη μας στους άλλους. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ευχαριστήσατε κάποιον αγαπημένο σας;

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share