Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα του σπιτιού και «πάγωσε» όταν είδε τι έκανε ο άντρας της!

Κόβει την ανάσα!

6 Αυγούστου 2022 17:41
Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα του σπιτιού και «πάγωσε» όταν είδε τι έκανε ο άντρας της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρυφή κάμερα: Η υπόθεση της άτυχης γυναίκας θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, δυστυχώς όμως δεν είναι… Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τα όσα είχε καταγράψει η κάμερα που είχε εγκαταστήσει στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Η γυναίκα παρατήρησε ότι από τότε που ξεκίνησε να της φτιάχνει πρωινό ο σύζυγός της, δεν αισθανόταν καλά και γενικά παρουσίαζε πολλά προβλήματα στην υγεία της. Άρχισε, λοιπόν, να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τότε, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφό κύκλωμα από κάμερες στην κουζίνα του σπιτιού της.

Το θέαμα που αντίκρισε η άτυχη γυναίκα, αν και το υποψιαζόταν, ήταν – τουλάχιστον – σοκαριστικό. Η γυναίκα πίστευε ότι ο 46χρονος ως καλός σύζυγος προσφερόταν να φτιάχνει εκείνος το πρωινό και να την φροντίζει.

καμερα-κρυφη-κουζινα-6-8

Διαβάστε επίσης; Έβαλαν κρυφή κάμερα στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου - Θα αηδιάσετε με αυτό που θα δείτε

Το κρυφό κύκλωμα στην κουζίνα του σπιτιού τους αποκάλυψε όλη την αλήθεια… Ο 46χρονος δηλητηρίαζε τη γυναίκα με ένα είδος αντιισταμινικών, το οποίο χορηγείται σε βαριές περιπτώσεις αλλεργίας. Το φάρμακο αυτό προκαλεί εφύδρωση, ξηροστομία και μειωμένα αντανακλαστικά.

Μόλις αποδείχθηκε η πλεκτάνη, η γυναίκα ενημέρωσε τον δικηγόρο της να προχωρήσει τη διαδικασία διαζυγίου και αποχώρησε από το σπίτι. Σύμφωνα με την ανάλυση του τελευταίου καφέ που έφτιαξε ο σύζυγος, στο ρόφημα ανιχνεύθηκαν 127 mg της δραστικής ουσίας του φαρμάκου, όταν σε κάθε κάψουλα του περιέχονται μόλις 25 mg Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον σύζυγο και του επέβαλλε 36 μήνες φυλάκιση.

Αυτός ο σκύλος κλέβει το κρέας από τον φούρνο - Μόλις δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! (Video)

Το σκυλάκι που θα δείτε παρακάτω, έτρωγε οτιδήποτε υπήρχε στο σπίτι όταν έλειπαν τα αφεντικά του και όλοι απορούσαν πως τα κατάφερνε. Ενώ, σε ένα άλλο περιστατικό ένας σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια, με τη συνέχεια να σοκάρει.

Έβαλαν, λοιπόν, κρυφή κάμερα στην κουζίνα, έκρυψαν κομμάτια κοτόπουλου στο φούρνο μικροκυμάτων και περίμενα να δουν τι κάνει ο σκύλος τους. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα μας άφησε όλους άφωνους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share