Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Αυτή η φωτογραφία από την πρόταση γάμου προκάλεσε χαμό - Παρατηρήστε τι κρύβεται στο φόντο της

Οι δύο μεγάλες του αγάπες

1 Ιουλίου 2022 13:58
Αυτή η φωτογραφία από την πρόταση γάμου προκάλεσε χαμό - Παρατηρήστε τι κρύβεται στο φόντο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φωτογραφία αυτής της πρότασης γάμου έχει γίνει viral και ο λόγος είναι αυτό που κρύβεται από πίσω. Μόλις το δείτε θα σας συγκλονίσει.

Η πρόταση αυτή έγινε μπροστά από έναν επικίνδυνο ανεμοστρόβιλο. Ο Άλες Μπαρθολομέου, κυνηγός καταιγίδων στο Τέξας, είπε στην φίλη του, Μπρίτνει Φοξ, πως θα πήγαιναν σε μία αποστολή ρουτίνας. Η φωτογραφία τους προκάλεσε χαμό, όπως και αυτής της νύφης που ανέλαβε δράση λίγο πριν τον γάμο της.

«Ήθελα πολύ να συνδυάσω τις δύο μεγαλύτερες αγάπες μου σε μία φωτογραφία.«Δεν είχα ιδέα, ήταν πολύ μεγάλο το σοκ,» είπε εκείνη. «Απλά του έγνεψα καταφατικά γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω από τα δάκρυα.»

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μπαρθολομέου στο Facebook έγινε πολύ γρήγορα viral. «Ήθελα να είναι ο ανεμοστρόβιλος ακριβώς ανάμεσά τους,» είπε ο Τζέισον Κούλει, ο φωτογράφος που κατέγραψε την στιγμή. «Φοβόμουν μην εξαφανιστεί ξαφνικά αλλά εκείνος μας περίμενε. Το σκηνικό ήταν τέλειο.»

Το ζευγάρι λέει πως δεν αγχώθηκε καθόλου που ήταν κοντά στον ανεμοστρόβιλο. ‘Ήταν πολύ καλύτερο από ότι το είχα φανταστεί,’ είπε ο Μπαρθολομέου. Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share