Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μύκονος: Το κακόγουστο αστείο γνωστού επιχειρηματία - «Ποτίζει» με σαμπάνια τα ψάρια (Video)

«Φέρε λίγο να τα κεράσουμε»

29 Ιουνίου 2022 13:21
Μύκονος: Το κακόγουστο αστείο γνωστού επιχειρηματία - «Ποτίζει» με σαμπάνια τα ψάρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα όχι και τόσο καλόγουστο αστείο επιδόθηκε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, καθώς απολάμβανε με τους φίλους του τη θάλασσα της Μυκόνου στην παραλία της Ψαρούς.

Δείτε επίσης: Άνδρας πήγε να ληστέψει νεαρή γυναίκα - Μόλις είδε τι έγραφε η οθόνη του ΑΤΜ «πάγωσε» (Video)

Ο επιχειρηματίας μάλιστα θέλει να… διευρύνει τον κύκλο του, κερνώντας από τη σαμπάνια που έπινε όχι άλλους θαμώνες, αλλά ψάρια που είχαν πιαστεί νωρίτερα και οι εργαζόμενοι στην παραλία τα περιέφεραν για να τα δουν οι θαμώνες.

«Φέρε λίγο να τα κεράσουμε» ακούγεται στο βίντεο να λέει προς δύο εργαζόμενους καταστήματος που μεταφέρουν ψάρια στην παραλία. Στη συνέχεια, αρχίζει να χύνει την σαμπάνια στο στόμα του πρώτου – και μεγαλύτερου ψαριού – μέχρι που αδειάζει το περιεχόμενο. Τότε, συνεχίζει το αστείο του, βάζοντας το άδειο μπουκάλι στο στόμα του ψαριού.

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της (video)

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με 14χρονη που έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. Επίσης, μια 26χρονη είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστής και μετά μόλις τον έκλεισε νόμιζε ότι αυτή δεν κατέγραφε το τι έκανε μέσα στο σπίτι της αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share