Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

17χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος - Μόλις πήγε στο γιατρό αντίκρυσε κάτι σοκαριστικό

Ανατριχιαστικό!

8 Ιουνίου 2022 10:41
17χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος - Μόλις πήγε στο γιατρό αντίκρυσε κάτι σοκαριστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν η 17χρονη έφηβη Ολίβια Κέι, πήγε στον γιατρό της, έχοντας μια φουσκωμένη κοιλιά, που πονούσε, τότε εκείνος νόμιζε ότι ήταν έγκυος. Όλα όμως άλλαξαν με αυτό που είδε στην αξονική της λίγο αργότερα... Παράλληλα, μια έγκυος γυναίκα που τράβαγε με την κάμερα το μωράκι της να κινείται μέσα στην κοιλιά της τρομοκρατήθηκε όταν παρακολούθησε τα πλάνα που τράβηξε.

Μη μπορώντας να διαχειριστεί το πόνο άλλο, η Ολίβια , πλέον 17 ετών, αναγκάστηκε να σπεύσει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μπόρεσαν να καταλάβουν τι πήγαινε στραβά με το «μωρό»

Όπως αποδείχθηκε, η Ολίβια δεν ήταν έγκυος, αλλά είχε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκη, που ήταν περικυκλωμένη από μια τεράστια κύστη.

Ενώ ο ίδιος ο όγκος δεν ήταν μεγάλος, οι διαστάσεις της κύστης ήταν απίστευτες. Όταν οι γιατροί είδαν την αξονική της, ανακάλυψαν ότι η κύστη της Ολίβια είχε φτάσει το μέγεθος ενός καρπουζιού.

«Ή κύστη ήταν τόσο μεγάλη που πίστευα ότι θα σκάσει σαν μπαλόνι οποιαδήποτε στιγμή – και φοβόμουν ότι ο καρκίνος θα έκανε μετάσταση σε όλο μου το σώμα», θυμάται η έφηβη.

17χρονη νόμιζαν ότι ήταν έγκυος

Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της κύστης, μήκους 30 εκατοστών, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Ολίβια ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί.

«Ευτυχώς, οι χειρουργοί αφαίρεσαν επιτυχώς και τα δύο και ο καρκίνος δεν επεκτάθηκε άλλο», δήλωσε η Ολίβια. «Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να έχει καρκίνο σε τόσο νεαρή ηλικία, και πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε σένα.

Μερικές εβδομάδες μετά την εγχείρηση, η Ολίβια επέστρεψε στις παλιές της δραστηριότητες, κάνοντας αθλητισμό και κάνοντας βόλτες με τους φίλους της.

Ο Δρ. Ρίτσαρντ Χάτσον, ο γυναικολόγος – ογκολόγος που ήταν επικεφαλής της επείγουσας εγχείρησης της Ολίβια , είχε και άλλα απίστευτα νέα για την νεαρή κοπέλα.

Αν και οι γιατροί αφαίρεσαν τον όγκο και την τεράστια κύστη από την ωοθήκη της, η γονιμότητα της Ολίβια δεν επηρεάστηκε καθόλου από την εγχείρηση. Μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιατρική περίπτωση με τους φίλους σας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share