Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δύο Πόντιοι, μια ξανθιά και το δέντρο... Το ανέκδοτο της ημέρας (25/5)

Τρελό γέλιο

25 Μαΐου 2022 06:59
Δύο Πόντιοι, μια ξανθιά και το δέντρο...  Το ανέκδοτο της ημέρας (25/5)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο Πόντιοι, μια ξανθιά και το δέντρο... Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (25/5) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Δύο Πόντιοι φίλοι έκαναν βόλτα σε ένα πάρκο και μετά από λίγο έκατσαν σε ένα παγκάκι. Λίγο πιο πέρα εντόπισαν ένα πολύ μεγάλο δέντρο και πήγαν κοντά να το δουν καλύτερα.

Για αρκετή ώρα το κοίταγαν με μεγάλη προσοχή και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ύψος έχει.

Εκείνη την ώρα περνούσε μια ξανθιά με το αυτοκίνητο, κι έτσι καρφωμένους όπως τους είδε να το κοιτάνε με απορία τους ρώτησε τι συμβαίνει.

«Α, τίποτα σπουδαίο, απλά προσπαθούμε να βρούμε το ύψος του δέντρου. Δυσκολευόμαστε όμως γιατί δεν έχουμε σκάλα.»

Η ξανθιά οδηγούσε το αμάξι του άντρα της που ήταν γεμάτο εργαλεία και καθώς έπιαναν τα χέρια της, διάλεξε τα κατάλληλα κι έκοψε το δέντρο από την ρίζα.

Ανέκδοτο με Πόντιους και μια ξανθιά

Αφού λοιπόν βρέθηκε το δέντρο ξαπλωμένο στο έδαφος, πήρε η ξανθιά την κορδέλα και το μέτρησε από την μια άκρη στην άλλη:

«Εφτά μέτρα και σαράντα εκατοστά» τους είπε. Μετά από λίγο μπήκε στο αμάξι κι έφυγε.

Ο ένας Πόντιος έβαλε τα γέλια κι ο άλλος τον ρώτησε που είναι το αστείο.

«Απλά κατάλαβα πόσο χαζές είναι τελικά οι ξανθιές! Της ζητήσαμε το ύψος και αυτή μας μέτρησε το μήκος!»

Bonus ανέκδοτο: Ο Τοτός, ο πατέρας του και η κοινωνία

Διαβάζει ο Τοτός «Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή» και ρωτάει τον πατέρα του: «Μπαμπά ξέρεις πως είναι δομημένη η κοινωνία;».

«Φυσικά Τοτέ εγώ στην«Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή ήμουν απο τους καλύτερους μαθητές! Πρόσεξέ με καλά: Οι κοινωνίες είναι δομημένες αρχικά σε κράτη, για να καταλάβεις καλύτερα τη δομή του κράτους να φανταστείς οτι λειτουργεί σαν το σπίτι μας».

«Δηλαδή;», ρωτάει ο Τοτός.

«Δηλαδή εγώ που φέρνω τα λεφτά στο σπίτι είμαι το μεγάλο κεφάλαιο. Η μαμά σου που νοικοκυρεύει και κάνει τη διαχείριση του σπιτιού είναι η κυβέρνηση. Η υπηρέτρια που έχουμε είναι η εργατική τάξη. Εσύ που ζεις στο σπίτι και τα βλέπεις όλα είσαι η κοινή γνώμη. Και η Αννούλα το μωράκι μας είναι η νέα γενιά».

Τη νύχτα η μικρή αδερφή του Τοτού ήθελε άλλαγμα και τον ξύπνησε με τη γκρίνια της. Πηγαίνει να το πει στη μάνα του αλλά κοιμόταν. Ψάχνει τον πατέρα του και τον βρίσκει στο σαλόνι να βγάζει τα μάτια του με την υπηρέτρια. Ο πατέρας του έκανε νόημα να μην βγάλει κουβέντα και ο Τοτός επέστρεψε στο δωμάτιό του.

Την επόμενη μέρα τον ρωτά ο πατέρας του: «Μήπως σκέφτηκες καθόλου αυτά που σου είπα εχθές για τις κοινωνίες;».

Και απαντάει ο Τοτός: «Κατάλαβα πως όταν το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση κοιμάται του καλού καιρού, η κοινή γνώμη σωπαίνει και η νέα γενιά είναι χωμένη μέσα στα σκατά!».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share