Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

28χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος αλλά μέσα της δεν μεγάλωνε έμβρυο - Ανατριχιαστική περίπτωση (Video)

Έπαθε σοκ μόλις άκουσε τι της είπε ο γιατρός

8 Μαΐου 2022 08:35
28χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος αλλά μέσα της δεν μεγάλωνε έμβρυο - Ανατριχιαστική περίπτωση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

28χρονη από το Σουόνσι της Ουαλίας νόμιζε πως είναι έγκυος, αφού έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει. Όταν πήρε όμως τεστ εγκυμοσύνης, αυτό βγήκε αρνητικό. Επίσης, μία 26χρονη έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με την κάμερα του κινητού. Ωστόσο, κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος και θα σοκαριστείτε!

«Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά» εξομολογείται στο BBC η 28χρονη κοπέλα. Τότε πήγε σε γιατρό και αφού έκανε υπέρηχο και αξονική τομογραφία, έμειναν όλοι άφωνοι. Μέσα της είχε μεγαλώσει μια κύστη, βάρους 26 κιλών ή αλλιώς όσο ζυγίζουν 7 μωρά!

Μετά από επέμβαση που είχε διάρκεια 4 ώρες, οι γιατροί την αφαίρεσαν και ευτυχώς η 28χρονη δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα.

«Τελικά, μετά την χειρουργική επέμβαση έμαθα ότι αυτό που υπήρχε μέσα στην κοιλιά μου ήταν ένα λιπαρό σακί που ζύγιζε 26 κιλά», ανέφερε η Keely για την εμπειρία της.

35χρονη έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει και νόμιζε ότι ήταν έγκυος - Όταν την εξέτασαν οι γιατροί...

35χρονη γυναίκα έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει συνεχώς και όλοι νόμιζαν ότι ήταν έγκυος. Όταν την εξέτασαν οι γιατροί «πάγωσαν» με αυτό που είδαν.

Σε ηλικία 35, η Βρετανίδα Τζο έμοιαζε με έγκυο γυναίκα έτοιμη να γεννήσει, όπως και αυτή εδώ η έγκυος που γέννησε κάτι τελείως απρόσμενο. Οι επιβάτες του λεωφορείου της παραχωρούσαν την θέση τους ή την ρωτούσαν πότε γεννούσε. Ωστόσο, η Τζο δεν ήταν έγκυος. Η φουσκωμένη κοιλιά της ήταν στην πραγματικότητα αποτέλεσμα του εθισμού της στο αλκοόλ.

Έχοντας δουλέψει σε μπαρ για χρόνια, η Τζο έπεσε θύμα του πειρασμού γύρω της. Εθίστηκε στο αλκοόλ και έφτασε στο σημείο να πίνει τουλάχιστον 3 μπουκάλια κρασί τη μέρα. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατέστρεψε το συκώτι της. Τα θρεπτικά συστατικά που θα έπρεπε κανονικά να επεξεργάζεται το συκώτι συσσωρεύονταν στην κοιλιά της.

35χρονη έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει και νόμιζε ότι ήταν έγκυος - Όταν την εξέτασαν οι γιατροί...

Όταν κάποιος έχει κίρρωση του ήπατος, ο υγιής ιστός αντικαθίσταται από ουλώδη ιστό. Έτσι, η Τζο είχε κατακράτηση υγρών που την έκανε να μοιάζει με έγκυο. Κάθε 3 εβδομάδες έπρεπε να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να της αφαιρέσουν το υγρό. Ήταν μια επίπονη διαδικασία, γιατί της έβαζαν βελόνα και καθητήρα μέσα στο σώμα.

Ευτυχώς, η Τζο συνήλθε, αλλά η βλάβη στο ήπαρ ήταν μόνιμη. Η κατακράτηση υγρών ήταν τόσο άσχημη, που δυσκολευόταν να περπατήσει ή και να ντυθεί. Μετακόμισε στο σπίτι της μαμάς της για να την φροντίζει.

Η ιστορία της Τζο είναι μια δυνατή και τρομακτική υπενθύμιση του τις μπορεί να συμβεί αν κάποιος εθιστεί στο αλκοόλ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share