Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

26χρονη έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με την κάμερα του κινητού - Κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος θα... σοκαριστείτε (Video)

Ανατριχιαστικό περιστατικό

7 Μαΐου 2022 11:41
26χρονη έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με την κάμερα του κινητού - Κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος θα... σοκαριστείτε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

26χρονη έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με την κάμερα του κινητού. Ωστόσο, κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος και θα σοκαριστείτε! Όταν αυτή η έγκυος μητέρα αισθάνθηκε το μωρό της να κλωτσάει, πήρε το τηλέφωνό της για να καταγράψει τις κινήσεις. Επίσης, μία 35χρονη γυναίκα έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει συνεχώς και όλοι νόμιζαν ότι ήταν έγκυος. Όταν την εξέτασαν οι γιατροί «πάγωσαν» με αυτό που είδαν.

Μάλλον δεν περίμενε να βγάλει αυτό το βίντεο. Αν και η μαμά είναι ήρεμη στο βίντεο, οι θεατές στο διαδίκτυο είναι σοκαρισμένοι. Το περιστατικό φαίνεται να είναι κάτι από την ταινία φρίκης, επιστημονικής φαντασίας. Εκείνη όμως είναι περήφανη που το μωρό της είναι σε θέση να κλωτσήσει τόσο δυνατά.

Πολλοί άνθρωποι βρήκαν αυτά τα βίντεο ανησυχητικό. Ωστόσο, μερικοί άλλοι είπαν ότι αυτό είναι απλά ένα φυσιολογικό μέρος της εγκυμοσύνης.

27χρονη έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα - Όταν το είδαν οι γιατροί πάγωσαν και της είπαν να το ρίξει

27χρονη ήταν 22 εβδομάδων έγκυος αντιμετώπισε μία έκπληξη. Εκείνη και ο άντρας της θα αποκτούσαν δίδυμα. Ωστόσο υπήρξε και ένα ακόμη σοκ που ανησύχησαν τους γιατρούς. Επίσης, μια 24χρονη έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα των 25 εβδομάδων και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε»

Τα δίδυμα ήταν ενωμένα στο στέρνο τους, στο διάφραγμα, στο συκώτι και στην μεμβράνη γύρω από την καρδιά. Ο φόβος ότι τα μικρά κορίτσια δεν θα επιβίωναν τον διαχωρισμό, οδήγησε τους γιατρούς να συμβουλέψουν την 27χρονη να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Και οι δύο γονείς ωστόσο συμφώνησαν ότι δεν ήταν δίκαιο να μην τους δώσουν μία ευκαιρία. Η 27χρονη γέννησε με καισαρική. Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή στο ταξίδι τους ως αδερφούλες.

Όταν η 27χρονη γέννησε, έμεινε έκθαμβη με τα κοριτσάκια της. «Κατευθείαν είπα ότι ήταν πανέμορφες. Μου κρατούσαν και οι δύο τα δάχτυλα μου, και βγήκαν στον κόσμο με δυνατές φωνές. Τότε κατάλαβα ότι έκανα την σωστή επιλογή.» Είπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως είναι τώρα ένα χρόνο μετά το χειρουργείο, τα 2 ετών δίδυμα κοριτσάκια:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share