Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η φωτογραφία με το 14χρονο αγοράκι που αναστάτωσε ολόκληρο το διαδίκτυο: Δείτε γιατί!

Απίστευτο!

4 Μαΐου 2022 20:49
Η φωτογραφία με το 14χρονο αγοράκι που αναστάτωσε ολόκληρο το διαδίκτυο: Δείτε γιατί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει μια φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι το πεπρωμένο του κάθε ανθρώπου είναι προδιαγεγραμμένο.

Στη φωτογραφία ένα 14χρονο αγόρι ποζάρει έξω από γνωστό μνημείο της Κίνας. Πίσω από το αγόρι στέκεται μια γυναίκα, την οποία απαθανάτισε εν αγνοία της ο φωτογραφικός φακός.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι αυτή η γυναίκα έπειτα από κάποια χρόνια έγινε η πεθερά του ανήλικου αγοριού…

Αντιμέτωπη με τη συναρπαστική ανακάλυψη βρέθηκε η κόρη της γυναίκας που απεικονίζεται στη φωτογραφία, η οποία έμεινε άναυδη όταν συνειδητοποίησε ότι η μητέρα της είχε γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της, πριν από εκείνη…

Με την ευκαιρία ακόμα ένα ανάλογο θέμα που σας τράβηξε την προσοχή ήταν εκείνη με την φωτογραφία που ανέβασε ένας τύπος και λίγο μετά η Αστυνομία του χτύπησε την πόρτα.

Το 1920 οικογένεια με 13 παιδιά βγάζει αυτή τη φωτογραφία - 4 χρόνια μετά ακολουθεί η τραγωδία

Όσα παιδιά και αν έχει μια οικογένεια είναι μια πρόκληση. Το να έχεις ένα παιδί είναι μια πρόκληση. Η οικογένεια αυτή έχει 13 παιδιά και όμως τα καταφέρνει. Η οικογένεια Νούναν, από το Lawrence, Massachusetts, κατάφερε να αναθρέψει 13 παιδιά το 1920, που ακόμα και για την εποχή, ήταν αρκετά μεγάλο νούμερο. Μέχρι τη δεκαετία του 20, οι οικογένειες σταματούσαν περίπου στα έξι, επτά ή οκτώ παιδιά. όπως ήταν σύνηθες τον 19ο αιώνα.Ωστόσο, αυτή ήταν η εποχή που κάθε οικογένεια, είχε κατά μέσο όρο 2.5 παιδιά.

Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός, ότι η οικογένεια Νούναν τράβηξε τα βλέμματα με μια οικογένεια έξι φορές μεγαλύτερη από το μέσο όρο της εποχής. Στην πραγματικότητα, έγιναν τόσο γνωστοί, που ο συγγραφέας της Boston Herald, Λέσλι ΤζόουνςJones, πήγε για να τραβήξει φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους. Κανείς δεν φανταζόταν αυτό που θα γινόταν τέσσερα χρόνια μετά. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι παρατήρησε μια μητέρα σε μια φωτογραφία που τράβηξε τα παιδιά της!

Την ημέρα που ο Τζόουνς ήρθε να τραβήξει τις εικόνες, η οικογένεια, η οποία απαρτίζεται από 10 κορίτσια, δύο αγόρια και ένα μωρό του οποίου το φύλο είναι άγνωστο, πόζαραν μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά τους, Μάμπελ και Μόρρις.

Εκτός από το βρέφος, ο μικρότερος φαίνεται να είναι περίπου τρία ή τέσσερα, και τα μεγαλύτερα κορίτσια, μάλλον βρίσκονται στην εφηβεία τους. Μια από τις ασχολίες της καθημερινότητας, ήταν το γυάλισμα των παπουτσιών τους.
Η οικογένεια έδειξε πώς καταφέρνουν και χωράνε 15 άτομα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι αρκετά εκπληκτικό! Φυσικά, δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να το επιχειρήσει αυτό σήμερα, αφού εκείνη την εποχή είχε πολύ λιγότερα αυτοκίνητα, επομένως δεν υπήρχε ο ίδιος κίνδυνος!

Αυτές οι εικόνες είναι συναρπαστικές. Όχι μόνο δείχνουν ένα αληθινό κομμάτι της ζωής από μια εποχή που χάθηκε, αλλά φαίνεται να δείχνουν γνήσια οικογενειακή αγάπη και σύνδεση. Τα ξαδέρφια Μάραλιν Μάνινγκ και Τζον Νούναν, είναι παιδιά ενός από τα κορίτσια και ενός από τα αγόρια στις φωτογραφίες. Δήλωσαν πως ο Μόρρις ήταν Ιρλανδός μετανάστης, που άνοιξε μια παμπ στη Βοστώνη, με όνομα «The Morning Glory», ενώ επίσης εργάστηκε και σε βιομηχανία μαλλιού.

Δυστυχώς, ανέφεραν πως η γιαγιά τους, Μάμπελ Νούναν πέθανε μαζί με το μικρότερο παιδί, περίπου τέσσερα χρόνια μετά τη λήψη αυτών των φωτογραφιών, αφήνοντας τον Μόρρις να μεγαλώσει τα 12 παιδιά μόνος του.

Αν και είχε τραγικό τέλος η στην ιστορία τους, η Μάραλιν και ο Τζον ξεκαθάρισαν, πως ο Μόρρις έκανε εξαιρετική δουλειά στην ανατροφή της οικογένειά του!

Έχουμε την τιμή, σχεδόν 100 χρόνια αργότερα, να θαυμάσουμε τις μοναδικές εικόνες αυτής της συναρπαστικής και αγαπημένης οικογένειας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share