Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Σοκαριστικό βίντεο! Βγήκε από το μίνι μάρκετ και υποχώρησε το έδαφος από κάτω του (video)

Μαζί και το ψυγείο του περιπτέρου

1 Μαρτίου 2022 14:56
Σοκαριστικό βίντεο! Βγήκε από το μίνι μάρκετ και υποχώρησε το έδαφος από κάτω του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος βγήκε έξω από το κατάστημα για ένα τσιγάρο και για να μιλήσει στο τηλέφωνο, όταν άνοιξε η γη κοντά στα ψυγεία με τα αναψυκτικά και τον «κατάπιε» σε βάθος 6 μέτρων.

Παράλληλα, δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που πατέρας σώζει τον 18χρονο γιό του από το ποδοπάτημα ταύρου

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη γειτονιά Kadokoy της Κωνσταντινούπολης, όταν το έδαφος κατέρρευσε με αποτέλεσμα ο Omer Kacagan να πέσει μέσα στην τρύπα μαζί με ένα μηχάνημα.

Παρά το γεγονός ότι ένα από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης έπεσε πάνω του, ο Kacagan είπε ότι υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα και διασώθηκε από την πυροσβεστική μέσα σε 25 λεπτά.

Ο ίδιος εξήγησε: «Μιλούσα στο τηλέφωνο μπροστά από την επιχείρησή μου γιατί δεν υπήρχαν πελάτες. Ξαφνικά, το έδαφος στο οποίο πάτησα κατέρρευσε κάτω από τα πόδια μου. Έπεσα περίπου έξι μέτρα.

Εν τω μεταξύ, ένα ψυγείο με αναψυκτικά έπεσε μαζί μου. Συνάδελφοι καταστηματάρχες και περαστικοί ανέφεραν το περιστατικό στις αρχές και με έσωσαν οι πυροσβέστες περίπου 25 λεπτά αργότερα».

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την κατάρρευση του εδάφους και εάν οι τοπικές αρχές ερευνούν το θέμα. Τοπικές αναφορές τονίζουν ότι προηγουμένως υπήρχε ένα πηγάδι στην τοποθεσία μπροστά από ένα τριώροφο κτίριο που έχει καταστήματα στον κάτω όροφο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share