Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Αυτή η Γιαγιά βλέπει τον νεογέννητο εγγονό της για 1η φορά και παθαίνει σοκ

Η απίστευτη αντίδρασή της

16 Φεβρουαρίου 2022 21:04
Ξεκαρδιστικό βίντεο: Αυτή η Γιαγιά βλέπει τον νεογέννητο εγγονό της για 1η φορά και παθαίνει σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 20χρονη Κόρτνεϊ Τζόουνς από το Στόκπορτ του Μάντσεστερ στη Μεγάλη Βρετανία γέννησε το πρώτο της μωράκι στις 19 Νοέμβρη του 2021 και μάλιστα 2 ολόκληρους μήνες από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον άντρα που πήγε στον Βέρτη με... στολή και πέδιλα του σκι.

Επειδή γεννήθηκε τόσο πρόωρος, ο μικρούλης Νόα χρειάστηκε να μείνει στην εντατική μονάδα πρόωρων νεογνών σε θερμοκοιτίδα, ώστε οι γιατροί να μπορούν να παρακολουθούν διαρκώς την κατάσταση της υγείας του και την ανάπτυξή του.

Όταν, τελικά, ο μικρούλης Νόα πήρε εξιτήριο για να πάει στο σπίτι του, η μανούλα του δεν επιτρεπόταν να δέχεται επισκέψεις για δυο ολόκληρες βδομάδες, δεδομένης και την πανδημίας κορονοϊού.

Όταν επιτέλους 7 ολόκληρες εβδομάδες από τη γέννησή του, ο μικρούλης άρχισε να βλέπει κι άλλο κόσμο εκτός από τους γονείς του, ήρθε στο σπίτι και η γιαγιά του.

Η γυναίκα μπήκε στο σαλόνι του σπιτιού και μόλις άνοιξε την πόρτα, είδε τον μικρούλη εγγονό της να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ.

Η γιαγιά δεν πίστευε τα μάτια της! Μάλιστα, χρειάστηκε να βγει από το δωμάτιο και να ξαναμπεί για να μπορέσει να χωνέψει και να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είδε.

Αμέσως μετά έσκυψε επάνω από τον μικροσκοπικό Νόα, ενώ η περήφανη μανούλα του μωρού τραβούσε σε βίντεο το ξεκαρδιστικό σοκ της γιαγιάς.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες να δίνουν τις καλύτερες ευχές τους στο μωράκι και την οικογένειά του, για υγεία κι ευτυχία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share