Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήγε στον Βέρτη με... στολή και πέδιλα του σκι! (video)

Απλός, λιτός, χομπίστας...

16 Φεβρουαρίου 2022 13:08
Πήγε στον Βέρτη με... στολή και πέδιλα του σκι! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις εντυπώσεις έκλεψε ένας από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης YTON στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Τραγωδία στα Τζουμέρκα - Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου σκιέρ: “Ξεψύχησε στα χέρια μου – Άργησαν να τον παραλάβουν” (video)

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι έφτασε στο κέντρο για να διασκεδάσει, φορώντας τη στολή και τα πέδιλα του σκι. Μάλιστα φορούσε και το κράνος, τη μάσκα του, ενώ τα χιονοπέδιλα τα κρατούσε στον ώμο του.

Το βίντεο με τον περίεργο θαμώνα προβλήθηκε στην εκπομπή του Open “Ποιος είναι πρωινιάτικα” με την παρουσιάστρια και τους δημοσιογράφους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Όπως υπέθεσαν, ο συγκεκριμένος πελάτης του YTON είτε γύρισε από το σκι και πήγε κατευθείαν στον Βέρτη, είτε μετά τη διασκέδαση θα πήγαινε για σκι. Το σίγουρο είναι ότι προσέφερε ένα ξεχωριστό θέαμα.

Είναι γκέι ο Νίκος Βέρτης; Τα ναρκωτικά και η ομοφυλοφιλία!

Ο Νίκος Βέρτης αποφεύγει τα Μέσα αλλά από τις πρώτες συνεντεύξεις που είχε δώσει είχε μιλήσει για φήμες που τον ήθελαν γκέι! Ποια η σχέση του με τα ναρκωτικά;

Το παιδί των Ελλήνων μεταναστών στην Ολλανδία, που γύρισε στην πατρίδα και κατάφερε να κάνει καριέρα δεν ανήκει σε αυτούς που μοιράζονται την προσωπική τους ζωή με τα Μέσα. Ο Νίκος Βέρτης, εκτός από τις πλατίνες και τα γεμάτα νυχτερινά κέντρα, έχει δει δεκάδες φορές να γράφονται για αυτόν σχόλια και να του χρεώνονται πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο τραγουδιστής, επανήλθε στο θέμα χρήσης των ναρκωτικών, που είχε θίξει στο παρελθόν μιλώντας για την απελευθέρωσή τους και χαρακτηρίστηκε σφοδρά: «Έχουμε παρωπίδες σε κάποια θέματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τους δέκα φίλους μου στην Ολλανδία οι δύο έκαναν χρήση ναρκωτικών. Στην Ελλάδα, όμως, από τους δέκα φίλους μου, οι οκτώ έχουν κάνει σίγουρα κάποια στιγμή ναρκωτικά στη ζωή τους. Εγώ μπορεί να μεγάλωνα δίπλα στα ναρκωτικά, αλλά δεν τα ακούμπησα.

Εγώ μπορεί να μεγάλωνα δίπλα στα ναρκωτικά, αλλά δεν τα ακούμπησα.

νικοσ-βερτησ

Από τη στιγμή που δεν ήταν απαγορευμένα στην Ολλανδία και δεν υπήρχε ανάγκη να το παίξει κανείς cool και μάγκας, γιατί να τα ακουμπήσει; Είναι καλύτερο να δίνεις την επιλογή με την αποποινικοποίηση, γιατί οι Ολλανδοί που παίρνουν ναρκωτικά είναι πολύ λιγότεροι από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους», είπε στο περιοδικό People.

Η προσωπική του ζωή και η ανάγκη...ανακάλυψης της γυναίκας που βρίσκεται δίπλα του, αφού ποτέ δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα συνοδευόμενος, έγινε η αιτία της δημιουργίας ενός παράξενου αστικού μύθου, ο οποίος μιλάει για την ομοφυλοφιλία του τραγουδιστή! Τι απαντάει εκείνος;

«Όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν δεν με απασχολούν. Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό.

Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια

νικοσ-βερτησ

Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου».

Τον ρωτάω αν θα εκνευριζόταν σε περίπτωση που τον φλέρταρε ένας άντρας. «Δεν θα τσατιζόμουν. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share