Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τον "έφαγε" η μαγιονέζα! Ανατριχιαστικό σκηνικό με άνδρα που σκότωσε τον φίλο του για ένα φαγητό (video)

Βίντεο σοκ!

5 Φεβρουαρίου 2022 11:20
Τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λατρεύουν τη μαγιονέζα και τη βάζουν παντού. Είναι και οι άλλοι που τη σιχαίνονται τόσο που τους έρχεται να σκοτώσουν άνθρωπο.

Παράλληλα, η φωτογραφία αυτής της γυναίκας στο αεροδρόμιο έχει σαρώσει το διαδίκτυο

Ο 29χρονος Κρίστοφερ Ερλμπάχερ τα έπινε σε ένα μπαρ σε μια μικρή πόλη της Αΐόβα, παρέα με τον 30χορνο Κάλεμπ Σόλμπεργκ κι έναν ακόμα φίλο.

Ήταν κοντά στα Χριστούγεννα, 17 Δεκέμβρη του 2020, αλλά μάλλον το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είχε κάνει ακόμα το θαύμα του και τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή.

Ο Ερλμπάχερ άλειψε μαγιονέζα στο φαγητό του Σόλμπεργκ και ξεκίνησε άγριος καβγάς.

Ο Ερλμπάχερ τηλεφώνησε στον ετεροθαλή αδερφό του Σόλμπεργκ, τον Κρεγκ Πράιορ, για να τον απειλήσει ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι και θα τον πυροβολήσει.

Θορυβημένος ο Πράιορ κατέφτασε στο μπαρ, όπου ξεκίνησε κι άλλος καβγάς, μέχρι που Ερλμπάχερι μπήκε στο φορτηγάκι του και πάτησε τον Πράιορ, προτού εμβολίσει και τον Σόλμπεργκ.

Πιστεύεται ότι ο κατηγορούμενος αρχικά προσπάθησε να φύγει, αλλά σύμφωνα με τις δικαστικές αναφορές επειδή το πρώτο χτύπημα με το φορτηγό δεν ήταν θανατηφόρο, ο Ερλμπάχερ επέστρεψε για να τον αποτελειώσει.

«Το πρώτο χτύπημα του Ερλμπάχερ στον Σόλμπεργκ δεν τον χτύπησε. Το θύμα μπορεί να ακουστεί να ουρλιάζει για τον αδερφό του, τον Κρεγκ Πράιορ» λέει η δικαστική απόφαση.

«Αντί απλά να φύγει, ο Ερλμπάχερ πήγε μέχρι κάτω στον δρόμο, έκανε αναστροφή και γύρισε για να ξαναχτυπήσει τον Σόλμπεργκ με το αμάξι» συνεχίζει η ετυμηγορία.

«Για να είναι σίγουρος ότι είχε τελειώσει τη δουλειά, ο Ερλμπάχερ οδήγησε το φορτηγό του πάνω από τον Σόλμπεργκ μια ακόμα τελευταία φορά» σύμφωνα με τον ιστότοπο The Des Moines Register.

Στη συνέχεια, ο Ερλμπάχερ έφυγε από το σημείο, αλλά το φορτηγό του χάλασε λίγο πιο κάτω.

Ο φονιάς που σιχαινόταν τη μαγιονέζα δικάστηκε τον Δεκέμβρη του 2021 και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ερλμπάχερ στο δικαστήριο προσπάθησε να μειώσει την κατηγορία σε φόνο εξ αμελείας, ισχυριζόμενος ότι έδρασε απρόσεχτα επειδή είχε πιει και πως δεν σκόπευε να σκοτώσει τον Σόλμπεργκ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share