Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θαύμα: Αυτό το κουτάβι έφαγε όλες τις σοκολάτες χριστουγεννιάτικου ημερολογίου - Πως σώθηκε από την δηλητηρίαση

Στάθηκε τυχερός

23 Δεκεμβρίου 2021 19:32
Θαύμα: Αυτό το κουτάβι έφαγε όλες τις σοκολάτες χριστουγεννιάτικου ημερολογίου - Πως σώθηκε από την δηλητηρίαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Ghost ο οποίος το…παράκανε λίγο με τις σοκολατένιες λιχουδιές. Ο αξιαγάπητος σκυλάκος έφαγε περίπου 24 σοκολατένιες λιχουδιές που ήταν σε ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο. Ευτυχώς οι κτηνίατροι τον φρόντισαν γρήγορα και σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Με την ευκαιρία δες εδώ γιατί οι σκύλοι αποδεδειγμένα κάνουν καλό στην υγεία μας.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το φιλανθρωπικό δίκτυο κτηνιατρικών κλινικών του People’s Dispensary for Sick Animals (PDSA) καλεί τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να είναι προσεκτικοί σχετικά με τη σοκολάτα και τα διάφορα άλλα γλυκά που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Τους ζητά να φροντίσουν ώστε αυτές οι πολύ επικίνδυνες τροφές για τους σκύλους να φυλάσσονται μακριά τους.

Μια συμβουλή που σίγουρα θα εφαρμόσει η οικογένεια του Ghost , ενός κουταβιού 4 μηνών μετά την ατυχία που μόλις βίωσε ο νεαρός Dobermann και που ανέφερε το InYourArea την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Croydon , μια πόλη στα νότια προάστια του Λονδίνου . Η Erin , η ιδιοκτήτρια του σκύλου, αφηγείται τι συνέβη: «Η Ghost ήταν στο σπίτι με την αδερφή μου όταν παρατήρησε ότι το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο της είχε σκιστεί. Οι 24 σοκολάτες που περιείχε είχαν φύγει. Τα περιτυλίγματα μεμβράνης ήταν επίσης σκισμένα, οπότε ανησυχήσαμε ότι μπορεί να τα είχε φάει και αυτά. ”

Θαύμα: Αυτό το κουτάβι φαγε Όλες Τις Σοκολάτες Χριστουγεννιάτικου Ημερολογίου - Πώς σώθηκε από την δηλητηρίαση

Μεγάλη τύχη

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η σοκολάτα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τα σκυλιά , η νεαρή κάλεσε αμέσως την τοπική κτηνιατρική κλινική PDSA , η οποία της ζήτησε να την πάει αμέσως. Οι κτηνίατροι χορήγησαν εμετικό στο κουτάβι και ακολούθησε θεραπεία για να εμποδίσουν το σώμα του να απορροφήσει τις τοξίνες που βρίσκονται στη σοκολάτα, συμπεριλαμβανομένης της θεοβρωμίνης. Του έσωσαν τη ζωή.

Ο Ghost ήταν απίστευτα τυχερός που δεν υπέστη περαιτέρω ζημιά ή ότι το αλουμίνιο που είχε φάει δεν προκάλεσε εμπόδια και ευτυχώς κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι εγκαίρως για τα Χριστούγεννα .

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share