Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Έχεις δει ποτέ σκύλο να οδηγεί; - Κι' όμως ο Porter το κατάφερε!

Αδιανόητο!

9 Δεκεμβρίου 2021 13:12
Έχεις δει ποτέ σκύλο να οδηγεί; -  Κι' όμως ο Porter το κατάφερε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχεις δει ποτέ σκύλο να οδηγεί; Σίγουρα να δεν δεις το βίντεο με τις 35.637.276 προβολές στο YouTube, δεν θα το πιστεύεις. Κι' όμως ο Porter, έγινε ο πρώτος οδηγός αυτοκινήτου. Με την ευκαιρία δείτε εδώ την συγκλονιστική ιστορία του σκύλου που έσωσε τον κηδεμόνα του και μας συγκίνησε.

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι εκτός των άλλων, οι τετράποδοι φίλοι μας είναι και πολύ έξυπνοι.

"Τα σκυλιά είναι τόσο έξυπνα! Αξίζουν ένα σπίτι. Κάθε χρόνο, η SPCA χρειάζεται να βρίσκει σπίτια για χιλιάδες σκυλιά όπως ακριβώς ο Πόρτερ, σκυλιά που έχουν κακοποιηθεί, εγκαταλειφθεί ή απλώς έχουν ξεχαστεί. Τα σκυλιά μας μπορεί να είναι ετερόκλητα, αλλά είναι όλα έξυπνα και είναι αξιαγάπητα. Γι' αυτό μην τα ξεχνάτε. Υιοθετήστε τα", γράφει η λεζάντα κάτω από το βίντεο.

Απίστευτο! Δείτε τι κάνει αυτή η σκυλίτσα για να παίξουν μαζί της (video)

Πολλοί σκύλοι δυσκολεύονται να δεχτούν πως το αφεντικό τους δεν μπορεί να παίζει μαζί τους όλη την ώρα, γι αυτό και βρίσκουν διαφόρους τρόπους να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους.

Η Lexi είναι ένα υπέροχο Boxer που δυσκολευόταν να πείσει το αφεντικό της να την βγάλει έξω για παιχνίδι, οπότε και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον μόνο τρόπο που ξέρει.

Έκανε το πιο μακρόσυρτο κλαψούρισμα που πιθανότατα έχετε ακούσει ποτέ.

Τα περισσότερα τετράποδα χρησιμοποιούν αυτό τον τρόπο αλλά σίγουρα η Lexi κάνει τη διαφορά.

Αν και στην αρχή ο ήχος μοιάζει να προέρχεται από το αφεντικό της κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα σκυλιά ράτσας boxer όπως η Lexi έχουν την τάση να εκφράζονται με αυτό τον τρόπο.

Δείτε το γλυκό βίντεο με το υπέροχο τετράποδο που ξέρει να διεκδικεί όσα θέλει από τον ιδιοκτήτη της.

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share