Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απίστευτο κοριτσάκι δίνει μαθήματα ζωής - Μας θυμίζει τον πιο απλό λόγο για να είμαστε χαρούμενοι

Θα σας φτιάξει την διάθεση!

25 Νοεμβρίου 2021 18:44
Απίστευτο κοριτσάκι δίνει μαθήματα ζωής - Μας θυμίζει τον πιο απλό λόγο για να είμαστε χαρούμενοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτα γλυκό κοριτσάκι στο Tik Tok, δίνει μαθήματα ζωής και μας προσφέρει χαμόγελα, μέσα από 3 απλές φράσεις που λέει. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την ελληνική πατέντα για τον φρέντο καπουτσίνο που "ρίχνει" το TikTok.

"Ει εσυ.. Να είσαι χαρούμενος, είναι μία όμορφη μέρα, σε αγαπώ..", λέει το κοριτσάκι με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλι και μας φτιάχνει πραγματικά την διάθεση.

Όλοι έχουμε δύσκολες μέρες, αλλά αυτό το κοριτσάκι είναι ένας λόγος για να χαμογελάσεις και ένα λόγος για να θυμηθείς ότι η ζωή έχει και τα ωραία της.

Η μικρή Lily μαζί με την μητέρα της Brittany, έχουν έναν κοινό λογαριασμό στην πλατφόρμα του Tik Tok, με το όνομα "brittikitty" και έχουν 8,9 εκατομμύρια ακολούθους.

Τον έβαλε να κάνει τατουάζ το όνομα της για να τον δεχτεί πίσω - Δεν θα πιστεύετε τι συνέβη μετά

"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο", λέγανε οι παλιοί αλλά όπως φαίνεται το εφαρμόζουν και οι νέοι. Αυτή τη φράση πρέπει να είχε στο μυαλό της η νεαρή TikToker Lana (@lanalovelace7) όταν αποφάσισε να εκδικηθεί τον σύντροφό της. Με την ευκαιρία να σου θυμίσουμε την απίστευτη γιαγιά από την Κύπρο που κάνει χορευτικά και «τρελαίνει» το Tik Tok.

Η ιστορία ξεκινάει όταν η TikToker ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατούσε. Έτσι λοιπόν, τον χώρισε.

Στη συνέχεια εκείνος μετανιωμένος της ζήτησε να γυρίσει πίσω.

Εκείνη τότε του είπε πως θα τον δεχτεί πίσω μόνο αν κάνει τατουάζ με το όνομά της. Δίχως δεύτερη σκέψη ο τύπος είπε «ναι». Πού να ήξερε τι είχε στο μυαλό της;

Το αμέσως επόμενο λεπτό αθέτησε τον λόγο της και τον παράτησε.

Μάλιστα, πήγαν μαζί για το τατουάζ και η TikToker κατέγραψε και σε βίντεο τη διαδικασία.

Μετά την ανάρτηση το βίντεο έγινε viral στο TikTok.

Φυσικά, κάτω από το βίντεο επικράτησε πανικός. Άλλοι της είπαν ότι έκανε καλά που τον εκδικήθηκε με αυτόν τον τρόπο και άλλοι την έκραξαν.

Το σχόλιο της νυν συντρόφου
Το δικό της σχόλιο θέλησε να κάνει και η Daniella. Yποστήριξε πως είναι η τωρινή σύντροφος του θύματος και τόνισε ότι το βίντεο είναι από τον περασμένο Μάρτιο.

«Αυτό το τατουάζ έχει γίνει τον Μάρτιο του 2021 πριν καν γνωριστούμε. Ναι, του κάνω πλάκα για αυτό, αλλά ο κόσμος συνέχεια κάνει τατουάζ ονόματα. Αν νομίζω ότι είναι χαζό; Ναι. Και εγώ έχω τατουάζ κάποιου που δεν είναι στην ζωή μου, αλλά είναι απλά ένα τατουάζ», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share